2777
2789

تفاوت تیتر بتا و بتا

به طور کلی ۲ نوع آزمایش خون برای تشخیص بارداری داریم که نوع اول آن فقط به شخص اعلام می‌کند آزمایش مثبت است یا منفی که همان آزمایش بتا است. اما در نوع دوم که آزمایش بارداری تیتر بتا است به‌ صورت کامل عدد و رقم میزان بتا مشخص‌شده و صحت آزمایش قطعی است

بتا و تیتر بتا از نظر دقت فرقی ندارن. وقتی منفی باشه بارداری منتفیه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تفاوت تیتر بتا و بتابه طور کلی ۲ نوع آزمایش خون برای تشخیص بارداری داریم که نوع اول آن فقط به شخص اع ...

عزیزم شما میدونی کی برم مشخص میشه؟من ۴ روز پیش بوده رابطم ۲۰ ام باید پریود میشدم نشدم باید چندروز بگذره ؟

عزیزم شما میدونی کی برم مشخص میشه؟من ۴ روز پیش بوده رابطم ۲۰ ام باید پریود میشدم نشدم باید چندروز بگ ...

باید تو بازه ای که تخمک گذاری میشه رابطه داشته باشی گلم مثلا از بعد پریود تا ۱۵ سیکل یک روز در میان 

بعد آزاد سازی تخمک تا دو روز بعدش موثره باقیش بی فایدس

من کلا ۴ ۵ روز از رابطم گذشته کی تست بدم دقیق باشه؟

بعد از تاخیر پریود

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
باید تو بازه ای که تخمک گذاری میشه رابطه داشته باشی گلم مثلا از بعد پریود تا ۱۵ سیکل یک روز در میان ...

اخه پریودم عقب افتاده بعد چون قرص ضد بارداری میخوردم و با داروهای دیگه افتاد یه جا میترسم تخمک گذاریم بهم ریخته باشه فرداشم اورژانسی خوردم ولی پریود نشدم هنوز یه روز از موعدم گذشته فقط تهوع دارم شدید و دندون درد و دوروز بعد رابطه کمر درد و درد سینه

الان کلا ۵ روزه گذشته و یه روز عقب انداختم میتونم برم یا ۷ روز باید صبر کنم؟

۴ روز قبل اصلا تخمک بالغی بوده که بخوای باردار شی؟

۴ روز قبل اصلا تخمک بالغی بوده که بخوای باردار شی؟

من قرص ضد بارداری میخوردم و تنبلی تخمدان داشتم اما چون خیلی یهو مریض شدم دارو خوردم ممکنه اثرشو از بین برده باشه و تخمک گذاری بهم ریخته باشه بعدش فرداش اورژانسی خوردم ک میشه ۱۷ ام  ۲۰ ام تایم پریودم بود عقب انداختم