2777
2789
عنوان

از بس گریه کردم چشمام داره در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 23 پست
اینکه مثلا با یه دور ۱۷ بشم در حالی که اگه امروز درست میخوندم ممکن بود ۱۹ ۲۰ بگیرم غمگینم میکنه😭

بابا بیخیال

ببین من از بهترین دانشگاه مهندسی گرفتم همیشه هم بچه درس خون بودم ولی بدون انقددددددر اعصابتو برای زندگی احتیاج داری که واقعا حیف یه ذره اش که برا نمره ی یه درس خراب کنی

بیشتر چون واحدش زیاده اذیت میشم اگه پایین بگیرم معدلم خیلی میاد پایین

نه انشالله خوب میشی ،معدل والا به درد نمیخوره درکل، مگر اینکه بخوای استعداد درخشان باشی

بازم نباید گریه کنی رها کن .🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گریه نداره که منم دو روزه وقت گذاشتم برا یه درس کلی خوندم بعد متوجه شدم دو برابر بیشتر از حجمی که با ...

گوشیمو خاموش کرده بودم که خیر سرم بدون حواس پرتی درس بخونم، ای کاش حداقل یه بار روشنش میکردم😭😂

بابا بیخیالببین من از بهترین دانشگاه مهندسی گرفتم همیشه هم بچه درس خون بودم ولی بدون انقددددددر اعصا ...

اره قبول دارم، اما خب اینکه بخاطر اشتباه خودم تلاشام بیهوده بوده اذیتم میکنه

ممنونم واقعا🩷

گوشیمو خاموش کرده بودم که خیر سرم بدون حواس پرتی درس بخونم، ای کاش حداقل یه بار روشنش میکردم😭😂

درکت میکنم 💔😂

وای ببین نمیدونی وقتی دوستم گفت اون مطالب اصلا نمیاد چه حالی شدم 🤣

نه انشالله خوب میشی ،معدل والا به درد نمیخوره درکل، مگر اینکه بخوای استعداد درخشان باشیبازم نباید گر ...

سپاسگزارم عزیزم🫂🩵

امیدوارم که واقعا خوب پیش بره

درکت میکنم 💔😂وای ببین نمیدونی وقتی دوستم گفت اون مطالب اصلا نمیاد چه حالی شدم 🤣

من  که اول گفتم نه امکان نداره نگووو نمیخواستم باور کنم، یهو بغضم ترکید و واقعا با صدای بلند شروع به گریه کردم

امتحانمم زبان تخصصیه، کلی کلمه جدید رو بیخود و الکی وارد ذهنم کردم😭🚶‍♀️

در حالی که هنوز ۱۵ تا پاور مونده

من که اول گفتم نه امکان نداره نگووو نمیخواستم باور کنم، یهو بغضم ترکید و واقعا با صدای بلند شروع به ...

اشکالی نداره عزیزم 

اینا رو تونستی بخونی پس مابقی هم میتونی 💪🏻