۱۵ روز پیش تب و لرز کردم ۱شب بعدش سرفه و آبریزش و خلط گلو تااااا الان دوباره چند روز پیش هم تب کردم صدامم گرفته کلا انگار وصل شدم به عفونت زرد و سفید چسبناک نمیدونم این چه کوفتی بود آخه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدنت تا یه حدی متونه با عفونت و ویروس... بجنگه ما یه اصطلاحی داریم وقتی کسی طولانی مریض میشه میگم: مرضیت کهنه کرده یعنی دیگه از توان بدنت خارجه که بتونه درمانت کنه پس وقتشه بری دکتر!
من 16 سالمه رو قلبم احساس سنگینی دارم تپش قلب و نفسمم سخت میاد بدنم شل شده حالت تهوع و احساس خون دماغ شدن هم دارم البته بیشتر شبا برام اتفاق میفته طوری که حس میکنم صبح بیدار نمیشم کسی این مشکلو داشته؟
بدنت تا یه حدی متونه با عفونت و ویروس... بجنگه ما یه اصطلاحی داریم وقتی کسی طولانی مریض میشه میگم: م ...
اول عمومی سرماخوردگی و استامینوفن و.... دادن تب بیاد پایین بعد عفونی رفتم بعد گوش و حلق و بینی بعد داخلی هر کدام ۶کیلو قرص آموکسی کلاو هم که خیلی قویه میخورم
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
میوه نسترن چندین برابر پرتقال ، ویتامین سی داره. دم کن بخور
سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم .خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .
والا دیگه خجالت میکشم از بس رفتم دکتر دیگه چیزی نیس تو داروخانه بدن بهم
بیا تاپیکم راجع بهش راه حل گفتم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم