2777
2789

۱۵ روز پیش تب و لرز کردم  ۱شب  بعدش سرفه و آبریزش و خلط گلو  تااااا الان   دوباره چند روز پیش هم تب کردم  صدامم گرفته  کلا انگار وصل شدم به عفونت  زرد و سفید چسبناک    نمیدونم این چه کوفتی بود آخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنت تا یه حدی متونه با عفونت و ویروس... بجنگه ما یه اصطلاحی داریم وقتی کسی طولانی مریض میشه میگم: مرضیت کهنه کرده یعنی دیگه از توان بدنت خارجه که بتونه درمانت کنه پس وقتشه بری دکتر! 

ـــــ🤍ــــــ"

میتونم ی سوالی بپرسم؟ 

من 16 سالمه رو قلبم احساس سنگینی دارم تپش قلب و نفسمم سخت میاد بدنم شل شده حالت تهوع و احساس خون دماغ شدن هم دارم البته بیشتر شبا برام اتفاق میفته طوری که حس میکنم صبح بیدار نمیشم کسی این مشکلو داشته؟ 

بدنت تا یه حدی متونه با عفونت و ویروس... بجنگه ما یه اصطلاحی داریم وقتی کسی طولانی مریض میشه میگم: م ...

والا دیگه خجالت میکشم از بس رفتم دکتر   دیگه چیزی نیس تو داروخانه بدن بهم  

بدنت تا یه حدی متونه با عفونت و ویروس... بجنگه ما یه اصطلاحی داریم وقتی کسی طولانی مریض میشه میگم: م ...

اول عمومی  سرماخوردگی و استامینوفن و.... دادن تب بیاد پایین   بعد عفونی رفتم   بعد گوش و حلق و بینی  بعد داخلی  هر کدام ۶کیلو قرص  آموکسی کلاو هم که خیلی قویه میخورم     

والا دیگه خجالت میکشم از بس رفتم دکتر دیگه چیزی نیس تو داروخانه بدن بهم

تا میتونی اب ومایعات بخور که دفع بشه

قرص جوشانم بعد  غذا یه دونه بنداز تو اب ولرم بخور

سیستم ایمنیت ضعیفه احتمالا

ـــــ🤍ــــــ"

منم دقیقا همینم 

واقعا هرکار کردم دکتر رفتم قرص خوردم شربت خوردم دمنوش سوپ کلی پرهیز غذایی کردم 

ولی هر روز دارم بدتر میشم انگار 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

تا میتونی اب ومایعات بخور که دفع بشهقرص جوشانم بعد غذا یه دونه بنداز تو اب ولرم بخورسیستم ایمنیت ضع ...

باورت میشه سیستم ایمنی اونقدررر قوی بود قبل سرماخوردگیها یه قرص میخوردم  دیگه سرما نمیخوردم   ببین به کجا رسوندن منو که کیلو کیلو قرصها اثر نمیکنه 

جوشان ویتامین ث ؟ خوبه برم فردا بخرم

میوه نسترن چندین برابر پرتقال ، ویتامین سی داره. دم کن بخور

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

والا دیگه خجالت میکشم از بس رفتم دکتر دیگه چیزی نیس تو داروخانه بدن بهم

بیا تاپیکم راجع بهش راه حل گفتم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم