2777
2789
عنوان

تست نژاد

255 بازدید | 66 پست

یکی از فامیلا ما آلمانه ولی اصالتا شیرازیه تست نژاد داد تو المان بهش گفت تو رگو ریشت به مصر برمیگرده خیلی واسم جالب بود واقعا خودمم دوست دارم بدونم اجدادم به کجا برمیگرده 

من ایمان دارم اجدادم ایرانی های اصیل بودن 

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه قشنگ🌱

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

چه قشنگ🌱

😍😂❤

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

اینقدر تو دوران های مختلف به همه کشورها نه تنها ایران تجاوز و جنگ شده که فکر نکنم دنیا زیاد آدم اصیل داشته باشه

یه دوستی داشتیم دستش مینداختیم چشاش رنگی بود، میگفتیم مال دوران جنگ روسیه بوده

اینقدر تو دوران های مختلف به همه کشورها نه تنها ایران تجاوز و جنگ شده که فکر نکنم دنیا زیاد آدم اصیل ...

دقیقا به نظرم همه کشورا اجدادشون به خیلی جاها برمیگردن

اینکه فکر کنیم اجدادمون قرن ها پیش فقط ایرانی بودن یکم مسخرست چون همه نژادا قاطی داره

خب بله چون هیچ ژنی تو این‌دوره کامل و اصیل از یه ژن نیست ولی به این‌باور دارم

اگه نبود چی؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)