2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توضیح لازم نیست جوابم کافیه دیگه.گفتم که معمولا برعکس بوده این چیزی که شما گفتی دلداری کاذبه وگرنه ه ...

اره ولی ته تهشو من گفتم شاید یوقتایی زندگی به کامشون باشه ولی بعد ها نه 

میشه برا مام تعریف کنید لطفا

دو سال پیش، ۱۵ تومن پول داشتیم و عروسی یکی از اقوام نزدیک شوهرم. رفتیم طلا فروشی کادو بخریم، یه النگو ۱۰ و یه ۱۲ تومنی فروشنده آورد. گفتم ۱۲ تومنی رو میخریم. با اینکه قوم شوهر بود میتونستم بگم ارزون تر. شوهرم کلن به حرفم گوش می کنه. اما من گرون تره رو برداشتم و شوهر هفته بعد عروسی دقیق همین مبلغ النگو رو تو مغازه دخل زدو اون زمان واسه یه هفته پول زیادی بود

آدم پولداری نیستیم ولی کمک مالی به کسی که میشناسیم در حد توانمون همیت یه تومن، دو تومن می کنیم. سال ۹۶، تو اوج خونه سازی بودیم و پول کم داشتیم واسه آخراش. درخواست وام دادیم،ریس بانک وام ما  رو نمیداد، ادم کلاهبرداری بود. رفتم کلی بحث و اینا. یه آقایی که مسافر بود تو بانک بود. گفت من مبلغ ده تومن، بدون چک، سفته و ضامن بهتون میدم. فقط وجدان داشته باشید و طی اقساط پنج ساله پس بدین. ما یه موسسه خیریه کوچیک داریم. جالبه نصف اقساط هم هر سال می بخشید و می گفت عیدی بچه تون

همسرم مجرد بود، تو یه شهر دیگه کار و کاسبی خوبی داشت. پدرش مریض میشه با وجود ۴ تا خواهر و برادر، قید کارشو میزنه و میاد تو شهر پدریش. کار می کنه و خرج خانواده شو میده. باباش یروز می بردش محضر میگه یه امضا کن پای برگه. شوهرم نمی خونه و امضا می کنه. بعد میفهمه خونه پدری و یک هکتار زمین باباش به نامش میزنه و به بقیه بچه ها ۳۰۰ متر زمین میده.

شوهرم همیشه می گفت مجردی تصادف کردم و ماشینم بدجور خراب شد، مادرم گوشوارشو بهم داد.‌ یه گوشوار براش بخرم خیالم راحته که محبتشو جبران کردم. و گوشوارو خرید و دو ماه بعد مادرش به طرز ناگهانی فوت کرد. شوهرم همیشه میگه اگه گوشوارو نمیخریدم عذاب وجدان منو می کشت. میگه نون دلم و خوردم که قبل فوت مادرم براش خریدم

و چیزای دیگه

عشق یعنی وقتی آس مو رو میکنم.... آرزو میکنم ده لو دست تو باشه.