2777
2789

سلام شبتون بخیر خانوما،من همیشه نی نی سایت سرمیزنم تاپیکارو میخونم اما این موضوع انقدر ناراحتم کرده اکانت جدید ساختم که بتونم حرف بزنم

دیروز عصر یه مهمونی زنونه برای زایمان یکی از فامیلای همسرم دعوت بودم،بعد من همیشه لباسای خوب میپوشم تعریف از خودم نمیکنم اما همیشه به شیک  پوشی معروفم چون لباس خیلی دوس دارم وقت میذارم برای پیدا کردنش…

از قضا امروز گفتم مهمونی آنچنانی نیست یه شلوار دمپا پارچه ای مشکی پوشیدم با یه بافت خیلی معمولی و یه کفش مشکی ساده

یهو رفتم دیدم کلی مهمون هست همه هم لباس مجلسی خوشگل پوشیدن،جا خوردم اصلا خجالت میکشیدم برم بینشون

نگاهارم میتونستم درک کنم که میگن این چه لباسیه پوشیده…

الان غصه میخورم که اونقدر پیرهن خوشگل داشتم نپوشیدم حالا آبروم رفت،اصلا از یادم نمیره انقدر غصه میخورم😭

با اینا از اول رو دربایسی داشتم 

سنگ رو یخ شدم قشنگ با استایل مضخرفم

نمیتونم آروم شم اصلا…

به چه چیزا فکر میکنی دوروز بگذره برات عادی میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حس بدیه تو یه مهمونی باشی همه ازت سرتر باشن در صورتی که میتونستی خیلی بهتر از خیلیاشون باشی…

یادشون میره اهمیت نده

کلام وشخصیت موندگارتره تا لباس

مهم شخصیت و برخورد شماست

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بقران انتظار هر ابروریزی داشتم جز این مورد، زندگی بالا پایین داره همیشه که قرار نیست ادم شیک پوش باشه اسممون رومونه ادم نه ربات! عزت و احترامی که قرار باشه با لباس خفن پوشیدن بیاد و بره به درد لای جرز دیوار میخوره، دو روزه دنیا رو انقدر به خودتون سخت نگیرید.

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

بقران انتظار هر ابروریزی داشتم جز این مورد، زندگی بالا پایین داره همیشه که قرار نیست ادم شیک پوش باش ...

امضات❤️

منم مثله توهم درکت میکنم ولی اگه خوشبو و مرتب بودی اوکیه مشکلی نداره تیپو ظاهر خوبم بعدها باز میتونی بزنی کسی نظرش با یه بار لباس ساده ( تازه اونم ساده نه کهنه) عوض نمیشه و یچیزیم که هست خیلی ها مثله منو‌شما ظاهر بین نیستن و به ظاهر اصلا دقت نمیکنن یا بکنمم کم میکنن

وای ممنونم چه حرف قشنگی زدین…آروم شدم انگار

کلا تو هیچ زمینه ای خیلی سخت نگیر عزیزدلم مطمئن باش واسه کسایی که واقعا دوسِت دارن تحت هر شرایطی و با هر مدل لباسی دوستداشتنی هستی❤️

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

منم مثله توهم درکت میکنم ولی اگه خوشبو و مرتب بودی اوکیه مشکلی نداره تیپو ظاهر خوبم بعدها باز میتونی ...

درسته عزیزم ممنونم،امیدوارم از یادم بره همش میگم فک نکنم اما ته دلم خیال میکنم همه پشتم بد گفتن

امضات❤️

❤️🫂

حق باهاته ناراحت باشی فقط یه سوال چرا لباس شیک نپوشیدی؟!مشخصه مهمونی زایمان همه شیک میپوشن

چون فک نمیکردم جمعیت زیاد باشه و خیال میکردم همه نهایت در حد یه شومیز و شلوار باشن

دوساعت قبل مهمونی هم تازه از سفر برگشته بودم حوصلم نکشید و خسته بودم گفتم یه چیز معمولی بپوشم راحت باشم

ولی من به کسایی که تو مهمونی لباس ساده میپوشن حس خوبی دارم میگم عجب اعتماد به نفسی ...

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش