2777
2789
عنوان

معلم دخترم خیلی تنبل ه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 63 پست
بخدا دقیقاولی اون موقع ها خوب بود به دور از هر فکری 😂😂ته فکرمون این بود کارت صد آفرین بگیریم ۱۰ تا ...

ولی من با این سن هنوزم هنوزه دو تا از معلما هیچ وقت نمیبخشم . از وقتی بچه م رفت مدرسه عقده  ام و کینه ام یادم افتاد ه. حلال ناخوشش بد منو زد سر هیچی

قرآنو ریاضیو فارسی و علومو کل درسای ابتدایی باید تا آخر عمر تو ذهن بمونن چون چیزای اولیه لازم و ابتدایی هستن.   یعنی چی فرداش یادش میره؟  کندر و اینا بده.  تحت فشارش هم نذار.  حتمایادش می مونه 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتون حق میدم من میفهمم شما چی میگین یک معلم بیسواد تو مخی مسخره هم امسال گیر پسر من افتاده اعصاب نذ ...

اصلا بچه مثل ادم بزرگ نیست 

چون باید هر روز بگی از یه طرف هر روز کلی درس و تکلیف میده 

ولی من با این سن هنوزم هنوزه دو تا از معلما هیچ وقت نمیبخشم . از وقتی بچه م رفت مدرسه عقده ام و کین ...

درسته منم معلم خوبی نداشتم یه پایه ای و تا اخر عمرم نمیبخشمش ولی به جز اون بقیش اوکی بود

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اصلا بچه مثل ادم بزرگ نیست چون باید هر روز بگی از یه طرف هر روز کلی درس و تکلیف میده

نه اصلا اینجور نیست اصلادرسای ابتدایی خاصیتش اینهکامل تو ذهن می مونه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

معلم شون سخت گیره ببین از دخترم یا بچه ها دیگه سر کلاس لغت می پرسه مثلا احد من گفتم بگو یدونه میگه ن ...

پسر من تازه زبان هم داره مث فارسی هفته دوتا نشانه زبان با کلمه و درس و حفظ شعر انگلیسی دارن ببین دیگه چقد طفلیا فشار روشونه

قرآنو ریاضیو فارسی و علومو کل درسای ابتدایی باید تا آخر عمر تو ذهن بمونن چون چیزای اولیه لازم و ابتد ...

اخه لغت ها سخته اینم سخت می گیره باید عین همون بگن 

یا مثلا دختر من دندون هاش ریخته ل و ی رو قاطی می منه به اینم ایراد می گیره 

بهتون حق میدم من میفهمم شما چی میگین یک معلم بیسواد تو مخی مسخره هم امسال گیر پسر من افتاده اعصاب نذ ...

منم از این میسوزه غیر انتفاعی مثلن ولی مثل چی می‌ترسه به مدیر بگیم. اونروزو گفت اگه بگید میزنم رو غیبت منم گفتم پس حلش کنیم وگرنه من نمیتونم اجازه بدم پایه بچه م ضعیف بمونه تا جمع کرد خودشو

نه اصلا اینجور نیست اصلادرسای ابتدایی خاصیتش اینهکامل تو ذهن می مونه

شما میکی دیگه ولی کلی سوال علوم دربارهذتفاوت گیاه و ریشه و ساقع و انواع جانور اینا فکر نکنم بمونه

پسر من تازه زبان هم داره مث فارسی هفته دوتا نشانه زبان با کلمه و درس و حفظ شعر انگلیسی دارن ببین دیگ ...

جالبه هر رپز درس هم میده 

نمیگه بابا یه روز زمان بدارم هر کوفتی هست از اینا بگیرم 

اخه لغت ها سخته اینم سخت می گیره باید عین همون بگن یا مثلا دختر من دندون هاش ریخته ل و ی رو قاطی می ...

بابا چه سختی داره آره.  به نظرم شما سخت می گیری.  خوبه کیفی کردن ابتدایی رو.  بگو با خودت خیلی خوب نشد فوقش میشه خوب.  بذار بچه با عشق یاد بگیره نه تحت فشا