bvn مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 909 عنوان ایده برای سیو اسم 302 بازدید | 43 پست ایده برای سیو اسم نامزدم بگید لطفا که خز و اینا نباشه پر معنی باشه و خیلیم لوس نباشه مثلا ازین چیزای دلبرم و عشقم و اینا نهیه اسم زیبا و پر مفهوم بگید لطفا😁 امروز | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 2579 دیگیاچیزای عشقی و لوس میذارن یا سنگین ترینش اسمخودش با یه قلب
bvn مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 909 دیگیاچیزای عشقی و لوس میذارن یا سنگین ترینش اسمخودش با یه قلب نه آخه دیدی یه اسمای خیلی خاص میزارن بعضیا که معنیای باحالی داره؟اونارو میگم
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 2579 نه آخه دیدی یه اسمای خیلی خاص میزارن بعضیا که معنیای باحالی داره؟اونارو میگم نمیدونم مثلا جانان جان دل اینا ابراز علاقه عشقی ولی سنگینماله من تو رگی سیو اسمش
bvn مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 909 نمیدونم مثلا جانان جان دل اینا ابراز علاقه عشقی ولی سنگینماله من تو رگی سیو اسمش اره اینام قشنگن
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 12588 یکی نوشته بود یار قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 2579 اره اینام قشنگن اسمشو لوس سیو کن نامزدی واسه اینکاراس ده سال از زندگی بگذره خیلی چیزا رنگش عوض میشه
bvn مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 909 اسمشو لوس سیو کن نامزدی واسه اینکاراس ده سال از زندگی بگذره خیلی چیزا رنگش عوض میشه اخه آدم خیلی رکیه میترسم بخنده بهم بگه زن اینکارا چیه😂😂😂
شهریوری۸۵ عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 92 وای اینم نازه خیلی میخوای چندتا دیگه بگم؟ پندار نیک گفتار نیک کردار نیک
دختر_خوشگل_نینی_سایت عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 3954 اسمش + جونم سیو کردم هم سرسنگینه هم قشنگ كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 2579 اخه آدم خیلی رکیه میترسم بخنده بهم بگه زن اینکارا چیه😂😂😂 نهههه نمیگهخوششون میاد حتی اگه بگن نکنمن قلبم ضربانم اقاییم عزیزم اینا همش سیوکردم الان تو رگی خودم انقد خوشم میاد
jaahan عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 361 The oneاولین ، اولویت ، اولمن شوهرمو سیو کردم Tiamo ینی دوست دارم ایتالیایی اون منو سیو کرده ' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️