2777
2789
عنوان

با سیاست ها راه چاره میخوام

33 بازدید | 7 پست

سلام به همگی.مناسفانه مادرشوهرم با دخترم عین بچه ها لج میکنه..متاسفانه دخترمو دوسنداره..

اصلا این برام مهم نیست که دوست نداره..اما وقتی با جاریا جمع میشیم خونشون روی چنتا از بچه ها حساس هست و کسی اونارو بزنه دعواشون میکنه.. بچه ی من هم شده کسی رو بزنه دعواش کنه اما وقتی برعکس میشه و یکی بچه ی منو میزنه میگه عیب نداره ولش کنین ! چنساله روال همینه و همیشه تو دلم گفتم بزرگتره اشکال نداره.. اما الان بچه ی من ۷ سالشه و بیشتر از سنش میفهمه ...دوسندارم به روانش آسیب برسه...واقعا نمیدونم همچین موقعیتی چیکار کنم...یعنی بچه ها سر و صدا کنن.. بدو بدو کنن بچه ی من بدو بدو کنه صداش زود در میاد...در حالی که خودشم میدونه که من آدم بی تفاوتی نیستم و خیلی سعی میکنم‌ کنترلش کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیگ خودت هم دوست دهری حضور داشته باشی هم احترامت حفظ بش هردو نمیش ۳ هفته نرو خودشون جویا میشن بگو ...

بحث دوسداشتن نیست ....وقتی بچه ی من بال بال میزنه اونجا بره من نذارم با شوهرم بحث و دعوا میشه...