2777
2789
عنوان

بنظرتون ویروس جدید مشابه کرونا میاد ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تست نهوگفت انفولانزاس اما من سرفه و درد سینه دارم دارم جون میدم ب خدا

من انفولانزا داشتم قفسه سینه م درد نمیکرد حس میکردم ویروس رفته خیلی ضعیف شده بودم . ولی ویروسهای تنفسی دردهای عضلانی شدید داده 🥲 ایشالا زودتر خوب شی

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
سرفه هام خشک و دردناک نفس عمیق نمیتونم بکشم نفسام ب شماره افتاده بقیه علائمم هست

عه پس کروناس

انفلونزا سرفه هاش خلطیه

ولی کرونا ریه میچسبه بهم 

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
من انفولانزا داشتم قفسه سینه م درد نمیکرد حس میکردم ویروس رفته خیلی ضعیف شده بودم . ولی ویروسهای تنف ...

آره حس میکنی بدنت مچاله شده ،مرسی عزیزم 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
عه پس کروناسانفلونزا سرفه هاش خلطیهولی کرونا ریه میچسبه بهم

یا خدا طول درمان داد بهم ۱۰روز

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
یا خدا طول درمان داد بهم ۱۰روز

من خرداد کرونا گرفتم

ریه ام هنوز خوب نشده

وای من پرپر میزدم از تنگی نفس

ریه هامو نابود کرد کرونای سگ شده

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

[QUOTE=367752775]من خرداد کرونا گرفتم ریه ام هنوز خوب نشده وای من پرپر میزدم از تنگی نفس ریه هامو نابود کرد کرونای ...[/QUOTE خداروشکر خوب شدی عزیزم