2777
2789
عنوان

دارم نوکری میکنم برای همسرمردی که عاشقشم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 29 پست

ی لحظه بشین و با تمرکز زیاد تصور کن که این اتفاق برای تو بیوفته

چه عکس العملی نشون میدی؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه سرکاری نیست تاپیکت، تو رو قران کار بدی نکنی

عزیزاولاچراسرکاری باشه بعدهم ایشون فامیل هستن من چندساله بهشون نزدیکم کسی که ذاتش خرابه منتظربهانست من اگه دنبال بهانه بودم چندساله استفاده میکردم خدانکنه من به اونجا برسم به خودم اطمینان دارم

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
چرا؟فقط سه روز کارداشت خونه تکونی داشت امروزتموم کرد

خودت اذیت میشی دورت بگردم،براب رهایی از این حس ممنوعه بهتره تاجایی که میتونی از این اآقا و هرچیزی که بهش مربوطه دوری کنی وگرنه احساست قوی تر میشه 

انشاءالله شرایط زندگیت هر چه سریع تر رو به راه بشه🌸✨

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

خدا رو‌شکر گلم .فدات بشم .آقاهه میدونه حستو؟؟

راستش سه سال پیش شوهرم جلوی همه من ودخترام کتک زدخیلی غرورم له شد خاستم خودم بکشم عصبانی بودم اماگفتم بزاراون بدونه عاشقش بودم با اقاهه تماس گرفتم بهش گفتم من دوساله به شمااحساس دارم فقط خاستم بدونی اونم اصرارکه باهم باشیم منم قطع کردم والان سه ساله میگذره هرگز بهش رو ندادم 

خودت اذیت میشی دورت بگردم،براب رهایی از این حس ممنوعه بهتره تاجایی که میتونی از این اآقا و هرچیزی که ...

ممنون فدات شم

الان دلم پرمیکشه نمازشب بخونم ازشوهرم میترسم

واقعاً آرامش بخش هست✨

برو یه جایی از خونه که دید نداشته باشه

البته من شنیدم نماز شب رو بصورت خوابیده هم میشه خوند

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

واقعاً آرامش بخش هست✨برو یه جایی از خونه که دید نداشته باشهالبته من شنیدم نماز شب رو بصورت خوابیده ه ...

چ خوب