بچه هاخواهشا حمله نکنید من متاهلم ومتاسفانه بخاطرکمبودهای زیاد توی زندگیم ازجمله اعتیادبیکاری فقر دست بزن وهزاران مشکل باهمسرم بالاجباربخاطردوتا دخترام دارم زندگی میکنم وتوی این زندگی پرازرنج وغم دل به یه اقایی بستم الان چندساله که درگیر این عشق ممنوع شدم ازطرفی تعریف نباشه من ادمی هستم که ذاتم پاکه اهل خیانت نیستم به دخترام خیانت نمیکنم و زندگی یه زن دیگه رو نابودنخاهم کرد هرگز بارها ازخداکمک خاستم ک این عشق حرام رو ازقلبم خارج کنه خلاصه یه دل نه صد دل عاشق ایشونم چهارساله متاسفانه ،،شوهرم بیکاروبیعارمیچرخه با رفیقای معتادش منم ازگشنگی بچه هام استوری همسر اون اقا رو دیدم که گفتن یه خانم برای نظافت میخاد همسرش ماموریت بود منم چند روزه میرم خونشون بشور بساب بغض میکنم برای زندگی خودم وتفاوتش با زندگی مردم این خانم بارداره ماه اخرش هست باورش نمیشه من اومدم برای نظافت،گریه کردم بهش گفتم جزخدا کسی باخبرنشه چقدسخته یه زن متاهل قلبش اسیر کسی باشه دعاکنید قلبم ازادشه دارم میمیرم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزاولاچراسرکاری باشه بعدهم ایشون فامیل هستن من چندساله بهشون نزدیکم کسی که ذاتش خرابه منتظربهانست من اگه دنبال بهانه بودم چندساله استفاده میکردم خدانکنه من به اونجا برسم به خودم اطمینان دارم
راستش سه سال پیش شوهرم جلوی همه من ودخترام کتک زدخیلی غرورم له شد خاستم خودم بکشم عصبانی بودم اماگفتم بزاراون بدونه عاشقش بودم با اقاهه تماس گرفتم بهش گفتم من دوساله به شمااحساس دارم فقط خاستم بدونی اونم اصرارکه باهم باشیم منم قطع کردم والان سه ساله میگذره هرگز بهش رو ندادم