2777
2789
اینم سلیطس جرات نمیکنم تنها راهش همین بود اخیش راحت شد م از دستش

بعضیا چطور میتونن انقدر پرو باشن نمیفهمم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن جلوش دعوا هم کردیم باز نرفت موند غذاشو خورد و میوشو خورد بعد دیگه من خوابیدم پاشد رفت

یا خداااا من باشم حذفش میکنم 

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
مجرده؟ شاید از سر تنهایی میاد سر بزنه

میدونم تنهاس ولی چرا رفتارشو درست نمیکنه مدام باهمه چی کار داره سوال میپرسه زیرو ته میکشه بدددددم میاااااد بدتتتتر میکنه چارش اینه نبینیم همو همین

ما هم یه مورد با وضعیت بدتر داریم درک میکنم 

ولی با توجه به اینکه گفتید همسرتون هم ناراحت شده و قهر کرده حدس میزنم از اعضای خانواده همسرتون باشه با هم فکری هم به صورت غیر مستقیم یا مستقیم بسته به نظر خودتون به طرف بفهمونید که قبل اومدن باید باهاتون هماهنگ کنند اگر هم اثر گذار نبود کلا باهاش روبرو نشید مثلا یهویی اومد بگو عه کاش هماهنگ میکردی من داشتم میرفتم بیرون و کار دارم و این حرفا پوزش یه وقت مناسب تر مجددا می‌بینمتون با اجازه مرخص میشم خداحافظی 

بالاخره آیفون تصویری چشمی در پنجره و غیره هست که از اومدنش باخبر بشی و تا قبل باز کردن در یه سناریو بچینید ردش کنید بره 

ما هم یه مورد با وضعیت بدتر داریم درک میکنم ولی با توجه به اینکه گفتید همسرتون هم ناراحت شده و قهر ک ...

ایفونمون خرابه در آپارتمان هم یکسره بازه میاد تو و در خونمون رو یهو میزنه و میاد تو انتظار داره براش دست وجیغ بزنم

میدونم تنهاس ولی چرا رفتارشو درست نمیکنه مدام باهمه چی کار داره سوال میپرسه زیرو ته میکشه بدددددم می ...

ایکدفعه اومد بهش بگو کاش قبلش خبر بدی ک میای چون میخواستم برم بیرون مثلا یجوری ک بفهمه کارش بده ..