2777
2789
عنوان

من شامی رو عجیب میپزم یا مادرشوهرم رفتم تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه پیاز دو تا کفایته واقعا! من واقعا پنج شش تا میریزم ولی با پارچه ابشو میگیرم کلا اون دو تا رنده ک ...

چون گوشتش و کم زده و سیب زمینیش و زیاد، اگه پیازشو زیاد بزنه وا میره. گوشت زیاد کتکلت و سفت تر میکنه و احتمالا وا رفتنش کمتر میشه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اخه پیاز دو تا کفایته واقعا! من واقعا پنج شش تا میریزم ولی با پارچه ابشو میگیرم کلا اون دو تا رنده ک ...

مال شما پیاز زیاد دارت و نرم میشه مال مادرشوهرت خوشمزه تر میشخ و خشک تر

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
پیاز ، بستگی به مقدار گوشت داره ، نمک و زردچوبه و فلفل سیاه .. بله هر دو خوشمزگی خودشونو دارن .

خب پیازو گوشت نسبتشون به هم چند درصدع و اینکه شما تا همه اب پیازو میگیرید؟ ببخشید سوال زیاد میپرسم

منطقی و غیرمنطقی نداره 

دو نوع مختلف تهیه ی غذا هست 

مامان من با گوشت زیاد میپزه، من با سیب زمینی بیشتر چون طعم گوشت رو خودم و همسرم ترجیح نمیدیم و دوست دارم مزه غالب‌ سیب زمینی باشه

ی بار با دوستم رفتیم بیرون، آلوئه خیلی خوشمزه ای درست کرده بود واقعا خوشمزه بود بعد صحبت متوجه شدم من مرغ زیاد میریزم منتهی اون سیب زمینی زیاد ریخته بود و من طعم غالب سیب زمینی رو دوست داشتم 

نمیشه گفت کدوم درسته کدوم غلط 

نه والا شیرین نمیشه حتی شش هفتا هم متوسط رو ب بزرگ میریزم شاید چون کلا ابشو میگیرم بخاطر اونه شما چن ...

اصلا آب پیاز رو نمیگیرم اصل طعمش برای آب پیاز هست بقیه اش که میشه تفاله پیاز 

یک دونه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم تو مواد با سه چهار تا حبه سیر بزرگ مثلا دویست یا دویست و پنجاه گرم گوشت چرخکرده با حدود هشتصد گرم سیب زمینی در حد چهار تا سیب زمینی نسبتا درشت دیگه و یکدونه تخم مرغ 

البته آب سیب زمینی رنده شده رو تا جاییکه بشه میگیرم حسابی میچلونم 

میریزم تو سبد فشار میدم اما آب پیاز رو تا حالا نگرفتم 

جالبه دوست دارم یکبار کتلت سبک شما رو بخورم ببینم کدوم خوشمزه تر هست 

در کل پیاز فراوون هر غذایی رو خوشمزه میکنه

من یه کیلو گوشت و یک کیلو سیب زمینی خام و ۶۰۰ گرم پیاز میزنم. سیب زمینی که کمتر میزنم کتلت ها جمع می ...

عزیزم میشه نسبت بگی اینطوزی نفهمیدم چی گفتی پنجاه درصد سیب زمینی پنجاه درصد چرخکردع میریزید؟ 

اصلا آب پیاز رو نمیگیرم اصل طعمش برای آب پیاز هست بقیه اش که میشه تفاله پیاز یک دونه پیاز خیلی بزرگ ...

خب شاید چون کله اب پیازو میگیرم پیاز زیاد لازمم میشه چون میترسم وا بره ابشو میگیرم

چه ربطی داره خیلیا ۷۰ درصدش گوشت باشه مزشو نمیتونن تحمل کنن اون دیگه کتلت نیست کبابه

اره دیگه 

ما کباب تابه ای رو با گوشت خالی و بدون سیب زمینی درست میکنیم اما کتلت رو با سیب زمیتی فرلوون دوست داریم 

کباب تابه ای غذای از سر باز کردنی تو خونه مون هست زیاد هم طعمش رو دوست نداریم اما کتلت رو دوست داریم 

اگر خسیسی باشه خوب کباب تابه ای درست نمیکنیم 

خب شاید چون کله اب پیازو میگیرم پیاز زیاد لازمم میشه چون میترسم وا بره ابشو میگیرم

پیاز برای وا نرفتن غذا نیست بلکه برای خوشمزه شدن و طعم دهی غذاست اگه میخوای وا نره یه دونه تخم مرغ کوچولو بزن