2777
2789
عنوان

خواستگار

147 بازدید | 22 پست

یک مکان زیارتی بودیم

بعدیک مادره بهم گفت مجردی و از این صحبتا

بعد پسرش قاضی بود

شرایطش خیلی خوب بود😭

شماره مامانم و گرفت زنگ بزنه

اما زنگ نزد

با اینکه یک ماه و نیم پیش بود

اما منتظرم مامانش زنگ بزنه🤧

خوب اگه قرار نیست زنگ بزنین

چرا دختر مردم و امیدوار می کنید👩‍🦯

خواستگار با شرایط بهتر از این مورد داشتم

ولی دلم می خواد زنگ بزنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصن دیدی مگه پسرشو؟😅

با غریبه وصلت سخته حواست باشه گول نخوری

امیدوارم بهترینا برات رقم‌بخوره 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اصن دیدی مگه پسرشو؟😅با غریبه وصلت سخته حواست باشه گول نخوریامیدوارم بهترینا برات رقم‌بخوره

نه

ولی شرایطش با اونی که تو ذهنم بود خیلی شبیه بود

بعد نه تو فامیل پسر مناسب هست

نه به خاطر مشکلات ژنتیکی ازدواج فامیلی و قبول دارم

به اینجور چیزا اهمیت ندید .اینجور مادرا اکثرا سرخود شماره میگیرن ایناکاش شمارتون رو هم نمی دادید

می گم که خیلی خوشم اومد

حتی یک ساعت بعدش دوباره یک خانم دیگه خواست برای پسرش

ولی مدل صحبتش جوری بود انگار دنبال کلفت بود برای پسرش😒

نهولی شرایطش با اونی که تو ذهنم بود خیلی شبیه بودبعد نه تو فامیل پسر مناسب هستنه به خاطر مشکلات ژنتی ...

اها 

بسپار به خدا گلم...همه میگن ازدواج قسمته🙂ای کاش واقعا اینجوری باشه

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اها بسپار به خدا گلم...همه میگن ازدواج قسمته🙂ای کاش واقعا اینجوری باشه

ان شاءالله که خیره

نیم ساعت پیش دوستم زنگ زد برای معرفی یک مورد

به خاطر سنش ردش کردم

بد اینکه شرایطش خوب بود

ولی نمی تونم این خانمه رو فراموش کنم🥲

سر هیچکدوم از خواستگارام اینطوری نبودم

ان شاءالله که خیرهنیم ساعت پیش دوستم زنگ زد برای معرفی یک موردبه خاطر سنش ردش کردمبد اینکه شرایطش خو ...

خیلی میفهممت 

منم چند وقت پیش با یکی قرار بود اشنا بشم اولش خیلی گارد داشتم که نه و فلان و اینا ولی بعدش که یه بار بیرون دیدمش کلا نظرم عوض شد...انگار همونی بود که من همیشه میخواستم

منتهی خانوادم ردش کردن بنا به دلایلی

الان همش رویا میبافم و منتظر معجزه ام که دوباره اوکی بشه و تو مسیر هم قرار بگیریم🥲😅

نمیدونم چم شده 

خیلی میفهممت منم چند وقت پیش با یکی قرار بود اشنا بشم اولش خیلی گارد داشتم که نه و فلان و اینا ولی ب ...

اره منم با اینکه خواستگار با شرلیط بهترش و داشتم

و حتی ندیدمش و دلم گیر کرده

رفتار مادره هم خیلی خوب بود

اره منم با اینکه خواستگار با شرلیط بهترش و داشتمو حتی ندیدمش و دلم گیر کردهرفتار مادره هم خیلی خوب ب ...

امیدوارم اگر به صلاحته و خیر توشه به زودی برات اتفاق بیوفته🤲🏻🤍