2777
2789
عنوان

خدا هیچ زنی رو اینطوری شرمنده شوهرش نکنه😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 19 پست
حالا شرمندگیش کجا بود؟ شوهرت فردا اصلا یادش نمیمونه همچین چیزیو 😄

از فردا صبح دست میگیره و هر چی آخرش باشه میگه بیا اینم پاره کن استفاده بشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

می‌دونم که میگم

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
از فردا صبح دست میگیره و هر چی آخرش باشه میگه بیا اینم پاره کن استفاده بشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️می‌دونم که ...

هرچی گفت بگو منظورت چیه خوابی چیزی دیدی دست پیشو بگیر بگو دیشب تو خواب حرف میزدی بدخوابمم کردی هی میگفتی چیکار میکنی چیکار میکنی😂

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی گفت بگو منظورت چیه خوابی چیزی دیدی دست پیشو بگیر بگو دیشب تو خواب حرف میزدی بدخوابمم کردی هی می ...

اینقدر دقیق یادش میمونه 😁

هم خواب هاش ، هم وسطش اگه بیدار بشه 🤭

حالا یه تیکه پیتزا تو یخچاله، یعنی صبح که چشم باز کنه مطمئنم اول یه چیزی به پیتزائه میگه🤣🤣🤣

البته میخندیما ولی ترجیح میدادم نبینه که من آخر وسایل رو چطوری استفاده میکنم

حتی بدش میاد آخر شامپو آب بریزم داخلش🤦‍♀️

اینقدر دقیق یادش میمونه 😁هم خواب هاش ، هم وسطش اگه بیدار بشه 🤭حالا یه تیکه پیتزا تو یخچاله، یعنی ص ...

حالا شوهر من شاید سالی یکی دوبار موضوعی یادش بمونه  همیشه بعد یکروز هرماجرایی باشه رو فراموش میکنه😐

مثلا ی خوراکی بخره بیاره خونه ی هفته هم ندم بخوره یادش نیست بگه اون چیزی ک خریدم چرا نخوردمش😄

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
حالا شوهر من شاید سالی یکی دوبار موضوعی یادش بمونه همیشه بعد یکروز هرماجرایی باشه رو فراموش میکنه😐 ...

من خودم خیلی زود فراموش میکنم

همسرم اصلاااااا