2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

56 بازدید | 6 پست

سلام 

من این ماه این رژیم رو شروع کردم ولی از اونجایی که ماه امتحانات بود نتونستم بیشتر از چند روز ادامه بدم و ولش کردم 

حالا می‌خوام از بهمن ماه که دیگه امتحانات تموم شده دوباره شروع کنم و انگیزه کافی هم دارم و میدونم که ولش نمیکنم حالا کسایی که تجربه دارید تو دو ماه حداکثر چند کیلو میشه کم کرد ( همراه با ۱ ساعت ورزش در روز ) 

و یه سوال دیگه هم که دارم اینه این رژیم ساعت ریزش مو میشه ؟

لایک کن منم ببینم

همراهش چ ورزشی بکنیم تو خونه درحد نیم ساعت؟

طناب بزنیم

حلقه

یا دراز نشست؟

من برای شکمم میخام موثره؟

رژیمم هر چندساعت اف باید باشیم و چند ساعت بخوریم بدای شروع؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

افراط و تفریط کار درستی نیست

فستینگ هم بنظر من اشتباهه خب متعادل بخور وعده های برنجت رو کم کن صبحانه درست بخور ساعت خواب و بیداری دقیقا مشخص داشته باش اگه خدای ناکرده بیماری یا مشکل داخلی نداشته باشی ذره ذره هیکلت رو فرم میاد بخصوص ک ورزش کنارش می ری

فستینگ استپ وزنی هم می ده بعد از یه مدت دیگه وزنت از یه حد پایین تر نمیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لایک کن منم ببینمهمراهش چ ورزشی بکنیم تو خونه درحد نیم ساعت؟طناب بزنیمحلقهیا دراز نشست؟من برای شکمم ...

من برای ورزش از برنامه های تو گوشی استفاده میکنم که تو بازار هم میتونی دانلود کنی  طناب هم گاهی میزنم 

رژیم هم برای من 16.8 هست 16 ساعت فست هستم 8 ساعت آزاد

افراط و تفریط کار درستی نیستفستینگ هم بنظر من اشتباهه خب متعادل بخور وعده های برنجت رو کم کن صبحانه ...

من وعده های غذاییم خودش کم هست اصلا نمیتونم زیاد بخورم میان وعده هم اصلا ولی خب متاسفانه ژنتیک باعث شده که وزنم زیاده 

من برای ورزش از برنامه های تو گوشی استفاده میکنم که تو بازار هم میتونی دانلود کنی طناب هم گاهی میزن ...

برای شروع ۱۶.۸ خوبه

یه بازیگر ترکی بود میگفت سه روز فست سه ساعت تایم خوردن

ولی بشدت لاغر بود😁

میدونی فستینگ اگ همیشگی نمیگیری حداقل مایه یکبار بگیر سموم بدن از بین میبره

من ماه رمضون بااینک هیچ سال نگرفتم امسال بخاطر چاقی قصد دارم ب صورت جدی بگیرم

و شما تو ۸ ساعت چیا میخوری من خیلی ریزه خواری  میکنم و همه هم مضر میخورم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
برای شروع ۱۶.۸ خوبهیه بازیگر ترکی بود میگفت سه روز فست سه ساعت تایم خوردنولی بشدت لاغر بود😁میدونی ف ...

تو هشت ساعت نهار هر چی اون روز داشته باشیم و صبحانه هم همینطور 😁 ولی میان وعده و ... اصلا