2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط اخرینش فایده داره.  

لطفا فیلم هندی و بسیار بسیار عالی و اموزنده pk رو ببین.  

این خدایی که میشناسی قلابیه همه عمر بهمون دروغ گفتند.  

خدا = خود آ =به خودت بیااا

اینحا از مشروب و زن دوری کن تو بهشت فقط زن و مشروب اره؟؟؟ 

اگه خدای عقده ایم داریم اگه روزی 5 مرتبه برام نماز نخونی از، شراب و حوری خبری نیست اره؟؟ 😂😂😂

خدایی که من میشناسم فقط میگه ادم باش انسان باش

به دنیا به انسانها احترام بکذار خوبی کن یه جیزی به دنیا اضافه کن.  نمیخواد پاشی بری مکه پولت رو خرج نیازمندها کن خونه من درست کنار رگ کردنته گول نخور ووووووو 

کاش بجای برف و باران اگاهی میبارید 🙏🏻

سلام عزیزان.  محمد هستم 55 سالمه ساکن اصفهان چند ساله احساس میکنم خیلی تنهام دارم یواش یواش افسرده میششم. یه دنیا شور و شر و حس وحال و انرژی دارم ولی دارم تموم میششم دنبال یه دوست هسستم با اخلاق با محبت پر انرژی و باوفا و باصداقت از دروغ و دروغگو متنفرم از بی وفایی و خیانت بیزارم اگه خانم محترمی هست سنش بالای 35 و نهایت 45 سال و عکسمو میبینه میپسنده ممنون میشم پیامم بده.  بیشتر اشنا بشیم بیشتر باهم باشیم.  و اگه خدا بخواد سالهای عمرمون رو با کیفیت بیشتر با انرژی و شور و حال فراوان کنار همدیگه سپری کنیم.  من صادقانه گفتم 55 سالمه ولی خوشبختانه هرکسی میبیندم میگه دروغ میگی نهایت چهل سالت باشه.  ای جانممممم ممنون که خوشحالم میکنید 🙏🏻🌹♥😂😂😂

نمیدونم چرا حس میکنم این تاپیکو یه پسر زده. پسر زشت بدهیکل بداخلاق بی‌پول، فقط چون نماز میخونه و هوله و شبا میاد سراغت، اووووف داره؟؟؟؟؟ جمع کنید فانتزیاتونو پسرا. برید دنبال ورزش و تمیز بودن و تراپی رفتن. ردی رفتارتون روانتون موفقیتهاتون تمیزیتون مرتب بودنتون کار کنید کنارش نماز هم بله باید بخونید. بعد برید خواستگاری.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللهم عجل لولیک فرج یا الله 

لطفاً واسم صلوات بفرستید دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره

خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️

انشالله خداوند متعال حاجت رواتون کنه🙏🥺❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خانواده و شغل هم مهمنولی محجوب بودن برای من خییییلییییی مهمه چون خودمم اهل حجب و حیا هستممیمیرم واسه ...

منم از مرد های سر سنگین خوشم میاد از نه از این زپرتی های قرتی که چیزی نمونده شلوارشون بیفته و تو خیابون با صدای بلند هر و کر میکنن 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

زیر ۱۶ سال هستید؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

شب جمعه خداروشکر به خیر و خوشی گذشت 😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕