2777
2789
هوا سرد شده بچه چند وقته این ویروس جدیده رو گرفته همش درگیر دکتر و دارو دادنم نمیشه بیرون رفت دو ماه ...

ایشالا هر چه زودتر سلامتی تون رو بدست بیارید گلم واستون دعا کردم خدا زودتر دلتون شاد کنه 

شوهرتون هم دچار افسردگی ممکنه باشه ؟؟ بنظرتون هست؟؟ 

ببینید مرد ها موندن تو خونه واسشون خیلی سخته 

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو روز گشنگی کشیدی یا دو نفر گفتن چه زشته اون وقت از خواب بیدار میشی

مهم دل من و انتخاب منه 

ببینید  کسی که با جون دل عاشق باشه حرف مردم واسش مهم نیست مثل لیلی و مجنون 

😶عججججب🤑

شاید بخاطر اینکه پدرم بهم محبت نکرد اینقدر کم توقع هستم ؟! ببینید بابام اصلا تابحال حتی یک کلمه عزی ...

بله دقیقا درسته به خاطر همین عدم توجه و محبت پدرانه این حس و نیاز رو داری ولی فکر نکن یکدفعه یکی از راه میرسه و شبانه روز قربون صدقه میره در حال حاضر  انتخاب اشتباه توی شرایط شما امکانش خیلی خیلی زیاد همون طور که قبلا گفتم مثال از چاله در اومدن در چاه افتادن ....

اول از همه خودت به فکر محبت به خودت باش مثل یاد گرفتن یه حرفه یا هنر سعی کن حتی یک قدم هم که شده برای استقلال و بالا بردن عزت نفس فردی روی خودت کار کنی کتاب بخون هزینه زیادی نداره اونوقت  میتونی تصمیمات بهتری بگیری و افق دیدت باز میشه باور کن خونه شوهر هیچ خبری نیست مگر اینکه قبلش برای استقلال و دوست داشتن خودت تلاش کرده باشی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فقط از چاله نیافت تو چاه.منم تو سن تو سختی زیاد کشیدم، بابام گه ورشکست شد هیچکی کمکش نکرد و فامیل ول ...

افرین عزیزم بهت افتخار میکنم 

خداروشکر مشکلات تون پشت سر  گذاشتید و مسیرتون زیبا شد واسه منم دعا کنین مادرم پول رهن خونه رو بگیره و من خواهر برادرم بریم پیشش و درس مونو ادامه بدیم تا منم از فکر شوهر در بیام چون پدرم ازیتم میکنه

😶عججججب🤑

فقط از چاله نیافت تو چاه.منم تو سن تو سختی زیاد کشیدم، بابام گه ورشکست شد هیچکی کمکش نکرد و فامیل ول ...

افرین عزیزم بهت افتخار میکنم 

خداروشکر مشکلات تون پشت سر  گذاشتید و مسیرتون زیبا شد واسه منم دعا کنین مادرم پول رهن خونه رو بگیره و من خواهر برادرم بریم پیشش و درس مونو ادامه بدیم تا منم از فکر شوهر در بیام چون پدرم ازیتم میکنه

😶عججججب🤑

بله دقیقا درسته به خاطر همین عدم توجه و محبت پدرانه این حس و نیاز رو داری ولی فکر نکن یکدفعه یکی از ...

ممنون از حرفات 

کاش این خلا پر بشه 

کاش حسرت نشه واسم

کاش پدرم واسم پدری میکرد تا دنبال تکیه گاه نمیگشتم 

تا اینقدر کم توقع نبودم 

من دختر ضعیفی نیستم فقط دختر درونم دنبال محبت هست چرا؟ چون پدرش اون خلا واسش کامل نکرد

😶عججججب🤑

بله دقیقا درسته به خاطر همین عدم توجه و محبت پدرانه این حس و نیاز رو داری ولی فکر نکن یکدفعه یکی از ...

ممنون از حرفات 

کاش این خلا پر بشه 

کاش حسرت نشه واسم

کاش پدرم واسم پدری میکرد تا دنبال تکیه گاه نمیگشتم 

تا اینقدر کم توقع نبودم 

من دختر ضعیفی نیستم فقط دختر درونم دنبال محبت هست چرا؟ چون پدرش اون خلا واسش کامل نکرد

😶عججججب🤑

افرین عزیزم بهت افتخار میکنم خداروشکر مشکلات تون پشت سر گذاشتید و مسیرتون زیبا شد واسه منم دعا کنین ...

انشالله پول رهن جور بشه

به خدا بسپر کارتو انجام بده.

اگه معلمی بری دانشجو شدی بهت حقوق هم میدن.سعی کن شهر خودت رو هم بزنی.

نتونستی بری دانشگاه اشکال نداره، برو ی مهارتی یاد بگیر خودت پول دربیاری مستقل شی

انشالله پول رهن جور بشهبه خدا بسپر کارتو انجام بده.اگه معلمی بری دانشجو شدی بهت حقوق هم میدن.سعی کن ...

تمام  تلاشمو میکنم اگر خدا بخواد و رفتیم پیش مادرم 

فقط هفت ماه گذشته و من خسته شدم کل کارای خونه رو دوش من افتاده خواهر برادرمم از خودم کوچیک ترن 

هم مدرسه میرن هم غذا 

بابامم که کلن ارامش از سه تامون گرفته 

مثلا سر کباب اون حرف زشت بهم زد 

چشمش دنبال مرغی بود که خریده بود 

ی بار تو عمرش نگفته این پول واسه شما یا چی احتیاج دارید 

اینم شانس منه 

اگر پدرم خوب بود و محبت میکرد بهم اینقدر توقعاتم پایین نبود 

میترسم کسی که باهاش ازدواج کنم مثل بابام نباشه ایشالا 

ایشالا محبت کردن و وفادری و عشق بلد باشه  

😶عججججب🤑

ممنون از حرفات کاش این خلا پر بشه کاش حسرت نشه واسمکاش پدرم واسم پدری میکرد تا دنبال تکیه گاه نمیگشت ...

عزیزم💔

مشخصه دختر قوی ای هستی.

ولی اینو به خودت یادآوری کن از کمبود محبتت سو استفاده میشه

اخی گلم ناراحت شدم فشار روته کاش مادرت یا خواهرت کمکت کنن در نبود شوهرت شوهرت که اصلا درک نمیکنه لاق ...

نه همسرم خیلی خوب و با درک و فهمه شرایطش اینجوری ایجاب می‌کنه 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
عزیزم شوخی کردم باهات ناراحت نشو❤️و اینکه اینو بدون تو این زمینه‌ی ازدواج هرچی پیگیر باشی بیشتر موقع ...

قربونت برم گلم 

گل گفتی 

چون واقعا بهم ثابت شده 

اما اینکه توقعاتم پایینه بخاطر نداشتن محبت پدریه

دعا کن مادرم پول رهن خونه رو بگیره و ما بریم پیشش اونوقت میتونم درس بخونم 

چون امسال بابام نزاشت برم دانشگاه . 

بزرگ ترین خواستم رفتن به دانشگاه ... 

از طرفیم بخاطر بابام و رفتارش و اینکه هیچ تلاشی واسه خوشبختی من و خواهر برادرم نکرد افسردگی گرفتم بخاطر فرار از خونه فکر شوهر میکردم ... 

حالا اگرم خاستگار می اومد مثلا اگر طرف ادم خوبی بود و معتاد نبود و کار مبکرد بابام مخالف بود چون بابام مرد هایی مثل خودشو  فبول داره  مثلا مرد هایی که مثل خودش زن بی دلیل کتک میزنن کار نمیکنن فحش میدن خیانت میکنن بابام سه بار به مادرم خیانت کرده 

دعا کن زودتر تموم شه و بتونم به ارامش برسم 

هفت ماه مادر پدرم تو پروسه طلاقن کل کارا خونه رو من افتاده  دیگه توان ندارم

😶عججججب🤑

عزیزم شوخی کردم باهات ناراحت نشو❤️و اینکه اینو بدون تو این زمینه‌ی ازدواج هرچی پیگیر باشی بیشتر موقع ...

قربونت برم گلم 

گل گفتی 

چون واقعا بهم ثابت شده 

اما اینکه توقعاتم پایینه بخاطر نداشتن محبت پدریه

دعا کن مادرم پول رهن خونه رو بگیره و ما بریم پیشش اونوقت میتونم درس بخونم 

چون امسال بابام نزاشت برم دانشگاه . 

بزرگ ترین خواستم رفتن به دانشگاه ... 

از طرفیم بخاطر بابام و رفتارش و اینکه هیچ تلاشی واسه خوشبختی من و خواهر برادرم نکرد افسردگی گرفتم بخاطر فرار از خونه فکر شوهر میکردم ... 

حالا اگرم خاستگار می اومد مثلا اگر طرف ادم خوبی بود و معتاد نبود و کار مبکرد بابام مخالف بود چون بابام مرد هایی مثل خودشو  فبول داره  مثلا مرد هایی که مثل خودش زن بی دلیل کتک میزنن کار نمیکنن فحش میدن خیانت میکنن بابام سه بار به مادرم خیانت کرده 

دعا کن زودتر تموم شه و بتونم به ارامش برسم 

هفت ماه مادر پدرم تو پروسه طلاقن کل کارا خونه رو من افتاده  دیگه توان ندارم

😶عججججب🤑

ایشالا هر چه زودتر سلامتی تون رو بدست بیارید گلم واستون دعا کردم خدا زودتر دلتون شاد کنه شوهرتون هم ...

نه عزیزم 

همسرم سرش شلوغه فقط 

مدیر پروژه ست درگیره کار و جلسه و بازدید و.... 

من وقتی دلتنگش میشم حالم خراب میشه 

دعا کن کارش تو شهر خودمون جور بشه 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...