2777
2789
عزیزم منم حالم خوب شد از حرف زدن با شمادل پاکت انقدر انرژی مثبت ایجاد میکنه که یه مرد خوب رو به خودش ...

قربونت برم عزیزم  

ممنونم وقتت تو گذشتی راهنماییم کردی 

چشم  اسکرین شات گرفتم که یادم نره حتما میخونم 

ایشالا همیشه بخندی قشنگ تر

😶عججججب🤑

شغل همسرم طوری هست ک همیشه تنهام تو خونه با یه بچهکوچیک و یه بچه مدرسه ای اصلا خواب و خوراک و شب و ر ...

اره میفهمم تنهایی خیلی بده 

الان که شما افسردگی دارید از زندگی کسل کننده  و یکنواخت خسته شدید کاش میشد شوهرتون شما رو با بچه ها میبرد بیرون پارک یا جایی و به فکر روحیه ی شما میبود 

عزیزم هر وقت خونه نبود خودت بچه هارو ببر بیرون هر جا خودت دوست داری بگرد 

بنظرم فکرت ازاد کن  اهنگ بزار تو خونه بزار بجه ها هم برقصن  

بعضی اوقات ادم از شوهر هم خسته میشه 

مثلا بابا من چون بیکار بود کل روز تو خونه افتاده بود تازشم  در قفل میکرد که ما نریم بیرون

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شغل همسرم طوری هست ک همیشه تنهام تو خونه با یه بچهکوچیک و یه بچه مدرسه ای اصلا خواب و خوراک و شب و ر ...

اره میفهمم تنهایی خیلی بده 

الان که شما افسردگی دارید از زندگی کسل کننده  و یکنواخت خسته شدید کاش میشد شوهرتون شما رو با بچه ها میبرد بیرون پارک یا جایی و به فکر روحیه ی شما میبود 

عزیزم هر وقت خونه نبود خودت بچه هارو ببر بیرون هر جا خودت دوست داری بگرد 

بنظرم فکرت ازاد کن  اهنگ بزار تو خونه بزار بجه ها هم برقصن  

بعضی اوقات ادم از شوهر هم خسته میشه 

مثلا بابا من چون بیکار بود کل روز تو خونه افتاده بود تازشم  در قفل میکرد که ما نریم بیرون

😶عججججب🤑

اره میفهمم تنهایی خیلی بده الان که شما افسردگی دارید از زندگی کسل کننده و یکنواخت خسته شدید کاش میش ...

هوا سرد شده بچه چند وقته این ویروس جدیده رو گرفته همش درگیر دکتر و دارو دادنم نمیشه بیرون رفت دو ماهه درگیر مریضی ایم

اصلا خونه نیست ک ما رو ببره بیرون دو روز تو هفته هست ک دلم نمیاد بگم جایی بریم وقتی میبینم خسته ست 

بیشتر از دلتنگی حالم بد میشه قرار نبود اینجوری بشه ... 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
اره میفهمم تنهایی خیلی بده الان که شما افسردگی دارید از زندگی کسل کننده و یکنواخت خسته شدید کاش میش ...

بچه خیلی اذیتم می‌کنه گاهی می‌شینم گریه میکنم پا ب پاش 

خیلی خیلی خسته میشم 

اصلا خواب و استراحت ندارم 

حتی درست نمیتونم غذا بخورم 

طفلکی بچه بزرگه نه ب درسش میرسم نه خورد و خوراکش 😭😭😭

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
وا چراااااا پزشکی که خوبههههه.چرا منصرفت میکننننننن.ن اخه یکم فانتزی حرفتو به بقیه منتقل کردی.ازدواج ...

قربونت برم گلم ایشالا حتما ازدواج خوبی تو سرنوشت مون نوشته شده باشه 

من مادرم اصرار داره میگه معلمی برات بهتره اما من چون رشتم تجربیه پزشکی یا دندون فیزیوتراپی  دارو دوست دارم  اینجور رشته ها علاقه دارم 

از اون ور هم دختر فامیلمون پزشکی میخونه همینکه الان راجبش گفتم که تو دانشگاه و میگه پسرا دانشگاه همه هول و از خیابونی ها هم لات لوت ترن و خیلیم زید بازی میکنن 

خلاصه که بابام اصلا ادم درستی نیست خیلی با من خانوادم رفتار بدی داشت و داره مثلا سر کباب اون حرف بهم زد 

و خیلی کارای دیگه میکنه که خجالت میکشم تایپ کنم خلاصه  ۱۹ سال تحمل زجر بدبختی با همچین پدری  واقعا اعصاب روان سالم واسم نزاشته حتی نتونستم دوران دبیرستان درست  بگذرونم همش جنگ دعوا بود  فقط در حد پاس شدن میخوندن روحیه ام خرد شده بود  جایی هم نمیرفتم دوستی هم  نداشتم تنهای تنها بودم 

امسال هم بابام نزاشت برم دانشگاه 

حالا تو فکر شوهر افتادم واسه فرار از پیشش 

کاش کاش مادرم پول گیرش بیاد از ی جایی بتونه خونه رهن کنه  من برم پیشش خواهر برادرمم میان اونوقت میتونم درس بخونم و حالا حالا هم فکر شوهر کردن نباشم

😶عججججب🤑

وا چراااااا پزشکی که خوبههههه.چرا منصرفت میکننننننن.ن اخه یکم فانتزی حرفتو به بقیه منتقل کردی.ازدواج ...

فیلم از کیا نگاه میکنی واسه شیمی و فیزیک ؟؟ 

😶عججججب🤑

علف باید به دهن بزی شیرین بیاد.ولی چند سالته؟خانواده مهمه.جمعه است گرمی ، سردیجات بخور

۱۹ سالمه . والا مادر منم تو خانواده درستی بزرگ نشد اما یک فرشته ست 

برعکس پدرم با اینکه پدر مادرش بالای سرش بودن چه بلا ها که سر ما نمیاره  کتک فحش بی پولی

نزاش برم  دانشگاه الانم فکر ازدواج تو سرمه واسه فرار از خونه

😶عججججب🤑

بچه خیلی اذیتم می‌کنه گاهی می‌شینم گریه میکنم پا ب پاش خیلی خیلی خسته میشم اصلا خواب و استراحت ندارم ...

اخی گلم ناراحت شدم فشار روته 

کاش مادرت یا خواهرت کمکت کنن در نبود شوهرت 

شوهرت که اصلا درک نمیکنه لاقل خانواده خودت حامیت بشن 

اره بعضی اوقات بچه اعصاب ادمو خورد میکنه 

من داداشم که کوچیک بود شب ها نمیخوابید روح روان همه مون بهم میریخت 

حالا میدونی بدترینش چیه وقتی حالت بده جرات نداری رو شوهرت چیزی بگی دعوا میشه 

مامان منم همین طور بود بابام بدت حرسش میداد 

بعضی مردا خیلی خود خواهن 

سعی کن به چیزای خوب فکر کنی شاد باشی

اون خونه گرماشو از تو میگیره گلم

😶عججججب🤑

۱۹ سالمه . والا مادر منم تو خانواده درستی بزرگ نشد اما یک فرشته ست برعکس پدرم با اینکه پدر مادرش بال ...

فقط از چاله نیافت تو چاه.

منم تو سن تو سختی زیاد کشیدم، بابام گه ورشکست شد هیچکی کمکش نکرد و فامیل ولمون کردن تو شهر غریب با چهار تا بچه کوچیک مامانم کار می‌کرد خرجمونو بده چقدر حرف و تحقیر شنیدیم.

از اونورم بابام مجبور شد بره شهر دیگه.

ولی هیچ وقت تو اون سن نخواستم برای فرار از موقعیت ازدواج کنم.

الان روزگار چرخیده و دوباره سرپا شدیم و الان موقعیت های بهتری برای ازدواج دارم کسایی که سرشون به تنشون بیارزه.

دنبال زندگی خوبیم