2777
2789
😭😭😭😭😭 دارم میمیرم پس کیییی؟؟؟تورو خدا بیاید دلداریم بدین

چرا بمیری آخه؟😂

من ک نمیدونم کی. ولی دعا میکنم هرچه زودتررررر😍😍

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره لامصب خیلی ام تتو داره برو خوش باش 🤤🤤🤣🤣🤣

عه آخ جون تر 🥲

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

چرا گلم نفهمیدم منظورتو

ایمان خوبه خیلیم خوبه

ولی شنیدی میگن فقر از هر دری بیاد ایمان از در دیگه میره

هر چیزی بجا و به اندازه خوبه

پولم وسیله و لازمه ی زندگیه

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
😭😭😭پس بهم محبت کنید تا به گناه کشیده نشم

نه گلم خوددار باش خب 😂

نگفتی چن سالته ها اگه زیر بیستی حالا جالا بیخیال 😂😂

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

من که ترک کردم.ولی خوباشو تک توک میخونم‌.کتاب بخون کتابا قلم قوی.من پنج تا کتاب همین چن روز پیش از د ...

کتاب لامصب خیلی گرون شده من کتابخونه عضو بودم خیلی کتاب میخوندم 

ایشالا به هر چیزی که میخواب برسی حتما برات دعا میکنم🌹🌹🌹

اخر شبی خانوم هم‌شدم😂

یعنی چی؟مگه نیستی😐😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اون اوف آخرت چی بود اون نماز خونت چی بود 😂😂😂

اخه ذوق کردم 

دعام کن  

دعا کن شوهرم ادم خوبی باشه 

دلم میخواد سرمو بزارم رو شونش بخوابم 

دیگه دارم میترکممم از کمبود شوهر

😶عججججب🤑