2777
2789
خاله من 30سالش شده روحیش بهتر شده اعتماد بنفسشم بیشتر شده یعنی باور میکنی روحیش از من 21 ساله بهتره؟

چون شما میگی هنوز وقت هست 

اما وقتی ۳۰ رد کنی تازه میگی ای دل غافل چقد زود گذشت 

و اون وقته که تازه شروع میکنی به زندگی کردن

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجردی ؟؟اگه آره .آقای خودتی ونوکر خودت از زندگیت لذت ببریه موقع از ترسع مجردی مثل من آدم اشتباه انتخ ...

مکه میزارن روزی ۱۰۰۰مزتبه خانواده و دروهمسایه و دوست فامیل واشنا میارن ب چشمت 

ک ها هنوززززز اینجایی هنوززززز بیکاری😭😭😭😭 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

چون شما میگی هنوز وقت هست اما وقتی ۳۰ رد کنی تازه میگی ای دل غافل چقد زود گذشت و اون وقته که تازه شر ...

شایدم مثلا مامانم اونروز خیلی رک ومستقیم حرفاشو به عمه هام زد بدون بی ادبی و بحث درصورتی که می‌گفت شاید اگه پونزده سال پیش بود هیچوقت نمیتونستم حرفامو بگم چون میترسیدم بهم حرفی بزنن  

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

مکه میزارن روزی ۱۰۰۰مزتبه خانواده و دروهمسایه و دوست فامیل واشنا میارن ب چشمت ک ها هنوززززز اینجایی ...

شآغل نیستی؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

شآغل نیستی؟

ن متاسفانه 

جایی مدارک دادم گفتن خبر میدن فعلا خبری نیست 

برا ۱۰۰۰تومن باید ۱۰۰۰بار توضیح بدم برا چیمه ۳۵سالمه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

مکه میزارن روزی ۱۰۰۰مزتبه خانواده و دروهمسایه و دوست فامیل واشنا میارن ب چشمت ک ها هنوززززز اینجایی ...

ببین حرف مردم همیشه هست پس بی خیال خودت از زندگیت لذت ببر 

مادر من می‌گفت دختر خاله هات بچه دارن تو هنوز مجردی .من فقط ۲۰سالم بود باحرف مردم الان دارم عذاب میکشم با دوتا بچه نه راه پس دارم نه پیش 

الان مادرم بیاد بگه چرا زندگیت این طوریه