2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستم ایفون داره از دم قسط خریده هیچوقتم پول نداره همش در حال کندن از ما هست هیچوقت دنگش رو نمیده کلا خیلی لشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من تا ۴ماه‌پبش آیفون نداشتم 

۴ماهه خریدم 

یعنی تا قبل اون من فقیر و بی کلاس بودم یهو طی ۴ماه پولدار با کلاس شدم ؟!

چه حرفیه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان همه بلاگر ها و پولدارها ایفون دارن

یکی از دلایلی که آیفون میخرن اینکه به عنوان پول بهش نگاه میکنن یه درصد باتریش ضعیف تر بشه یه سکته ریز میزنن بعدم واقعا گوشی خوبیه غیر باتریش که تو ایران یکم سخته کار کردنش 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
والا ما پولداریو تو چیزای دیگه میبینیم طرف الان قسطی ایفون میخره کجاشپولدارع

اروپا امریکا هم فروشش قسطی هست🙃

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰