زن داداشم مولتی میلیارده باباش الان توی عقدن وبا داداشم توی خونه خودش زندگی میکنه باباش بهش تهران یه خونه ۲۵۰متری داده پدر زنش به داداشم گفته تو این خونه زندگی میکنن یا اگه دوست ندارین جای دیگه براتون بگیرم بنظرتون قبول کنه داداشم که ازدواج کردن باهم توخونه ایی که پدرانش میده باشن بنظرتون بعدا به مشکل نمیخورن ما چنین خونه ایی رو نمیتونیمبرای داداشم بخریم نهایتا ۳تومن پول رهن بدیم بنظرتون چیکارکنیم اینکه سربارشون باشه بعدا به مشکل میخوره؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
داداشتو بگو خیلی قدر دان همسر و پدرشون باشه. چقدر تو زندگیشون با این لطفشون جلو میفتن. حدااقل کاری ک داداشت باید بکنه اینکه که مراقب همسرش باشه و آب تو دلش تکون نخوره. چون پدر خانومش به هوای دخترش و زندگیش همچین لطفی کرده