2777
2789

از مترو کرج

تا ایستگاه میدان ساعت چقدر راهه؟!

خطایی هم که باید عوض کنم اینان

یکی از کرج تا ایستگاه صادقیه 

دومی از ایستگاه صادقیه تا ایستگاه شهید نواب صفوی

سومی از ایستگاه شهید نواب صفوی تا ایستگاه میدان صنعت

۴۵ دقیقه حداقل ترین حالت

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

۴۵ دقیقه حداقل ترین حالت

تمام مسیر؟ یا هر ایستگاه

چه خوب

اشتباهی نوشتم میدان ساعت منظورم صنعت بود

یه نفر بهم گفته بود ۲ ساعت اینطورا طول می کشه یکم نگران شدم

حالا حد اقل رو در نظر نگیریم و بخوایم حالت نرمال رو بگیم که نه خوشبینانه باشه نه بدبینانه

اون موقع چقدر طول می کشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تمام مسیر؟ یا هر ایستگاهچه خوباشتباهی نوشتم میدان ساعت منظورم صنعت بودیه نفر بهم گفته بود ۲ ساعت این ...

حدود یک ساعت و ربع اینا البته فرایند خط عوض کردن و منتظر موندن تا اومدن قطار هم مهمه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚