2777
2789

چندماه پیش رفتیم دعوتی عموم بودیم برای نذر عاشورا، پسرشون خیلی قبل ترش از من خوشش نیومد ولی من هیچگونه حس و نظری نداشتم برامون مهم نبود، خلاصه فهمیدم دعوتیشون واسه چیه چون اصلا اهل دعوتی نبودن تو این نوزده سال عمرم همچین چیزی ازشون ندیدم، خلاصه زن عموم خیلی زن مهربونم بشدت قلبش پاک و خوبیه اصلا تعجب کردم ناهار. خوردیم تموم شد من دیدم همش پیش من میشینه میوه می‌زاره جلوم، موهامو بافته بودم دست میزد نوازشش میکرد خلاصه همش پذیرای میکرد می‌گفت بخور بخور منم فوری فهمیدم چشه! بعدش همینجور همون دورهم تعریف میکردیم بحث ازدواج و... شد یعنی خودشون بحث و کشیدن وسط خیلی غیر مستقیم، بعد زن عموم با لبخند گفت تو این دوره زمونه همینکه دونفر عاشق هم باشه باهم خوش باشن خوب باشن پسر یه موتور هم داشته باشه کافیه، ذوق همدیگرو بکنن کافیه نگاه کرد تو چشمام و اینو گفت، منم با کمال احترام مثل خودش لبخند زدم گفتم نه اصلا اینجور نیست آدم از فردای خودش خبر نداره به مردا اصلا نمیشه اعتماد کرد مگه میشه اصلا مهریه نزد فقط به عشق طرف ازدواج کرد عشق که نون و آب نمیشه قسط پرداخت نمیکنه آینده نمیشه تفاهم و درک دو طرف مهمه ولی خیلی چیزای دیگه هم مهم هست من شخصا مهریه میزنم در آینده ولی منصفانه میزنم که نه به ضرر من باشه نه طرف ولی اگر طرف مهریه در حد چهارده سکه قبول داشت من قطعا حق طلاق میگیرم به علاوه سه دنگ خونه، چون هیچ تضمینی نیست من خیلی شوک شدم از حرف زن عموم، حس کردم دختر میخوان ولی مفتی مفتی میخوان، حس کردم داره ارزشمو میاره پایین، خرم میکنه، یه جوری ریوند که تو هیچی نخواه فقط عاشق چشم و ابروی پسرم باش، من واقعا اصلا هیچ حس و نظری ندارم ولی این حرف زن عموم یه بی ارزشی خاصی بهم القا کرد😂😑مامانم بعدش کلی دعوام کرد که چرا اینجوری گفتی زشته و فلان ولی من واقعا عصبی شدم از این حرفش

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزار ماشاالله به عقل و زبونت💪🏻 واقعا حال کردم با جوابت ایول

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خوب کردی

حالا جالب اینه وضعشون خیلی خوبه 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
هزار ماشاالله به عقل و زبونت💪🏻 واقعا حال کردم با جوابت ایول

بخدا من اصلا اینجوری نیستم ولی خیلی بهم برخورد حس کردم داره حرف زور میزنخ حرف بی منطق حالا خودشون دختراشونو حاضر نمیشن با همچین شرایطی شوهر بدن 

شما همون لبخند ملیح میزدی کافی بود این حرفا نه الان وقتش بود نه لازم بود ...اگه یه درصد به خواستگاری ختم میشد اونجا  وقت کافی ومناسب در اختیارتون میزاشتن برای حرف زدن وگفتن نظرتون...خیلی نسنجیده ونابه جا عمل کردید 

می‌تونستی مهریه رو تعیین نکنی فقط میگفتی شغل خوب داشته باشه با درآمد خوب

خرج خانواده میده پسرش

پدرشم کار می‌کنه ها وضعشونم عالی ولی خرجشونو انداختن گردن پسره