2777
2789
عنوان

سیمکارت مخفی شوهرمو پیدا کردم 😔 چه جوری شماره شو بفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست
شایدم اشتباه برداشت کردیچیزقایمکی نبوده مثلا سیمکارت قدیمیشه یا....

تاپیکامو بخون همین هفته قبل میخواستم خونه رو ترک کنم نزاشت گف غلط کردم اونوقت الان یه سیمکارت مخفی دیدم 😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با گوشی ستاره ۷ مربع بگیر بزن گزینه شارژ بعدم به خودم شماره میاره بالا

یعنی باید سیمکارته رو دوباره بندازم تو گوشیم ؟ نمیشه میترسم بیدار بشه همش دستام میلرزید با بدبختی چسبوندم سرجاش،😔😔

سیمکارته رو جایی چسبونده بود به بدبختی انداختم تو گوشیم نشد سریع گذاشتم سرجاش ترسیدم بیدار بشه 😔😔

بابا شوهر منم به سیم‌کارت استفاده نشده داره چسبونده پشت گوشیش گمش نکنه نگران چی هستی

یعنی باید سیمکارته رو دوباره بندازم تو گوشیم ؟ نمیشه میترسم بیدار بشه همش دستام میلرزید با بدبختی چس ...

یا بیخیالش شو یا انجام بده دیگه ترسم نداشته باش چون فکرش نمیزاره بخوابی

یعنی باید سیمکارته رو دوباره بندازم تو گوشیم ؟ نمیشه میترسم بیدار بشه همش دستام میلرزید با بدبختی چس ...

خب فعلا قایمش کن بهش نده

هروقت خونه نبودامتحان کن

اونم اگه ریگی ب کفشش باشه دیگه نمیاد بگه سیمکارت کجاس 

خب فعلا قایمش کن بهش ندههروقت خونه نبودامتحان کناونم اگه ریگی ب کفشش باشه دیگه نمیاد بگه سیمکارت کجا ...

چسبونده بود به قاب گوشیش ، نباشه که میفهمه من برداشتم . من نمیخوام بفهمه که من میدونم جریانو