2777
2789
عنوان

من عادت دارم به شوهرم بگم بابایی

177 بازدید | 22 پست

سلام خانوما ۳ ساله ازدواج کردم تازگیا عادت کردم وقتی خودمو لوس میکنم به شوهرم بگم بابایی توی اینستا دیده بودم خیلی به شوهرشون میگن حالا شماها هم میگین یا نه 

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

اره منم گاهی میگم ولی از بس بچه هام بابا بابا میکنن ورد زبون منم شده 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا وایب خوبی نمیگیرم بابا   حرمت داره####

هرچیز  جاے خودش

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

کاش از ناراحت شدنت نمی‌ترسیدم ک حس واقعیمو میگفتم

هر حرفی رو نیاز نیس بزنی🤫🤫🤫🤫

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اره میگم کلی قربون صدقم میره اولین بار که بهش گفتم گریه کرد از خوشحالی

خب یک سوال اگر خواهرشوهرت بهت بگه اون شوهرت چرا بهش میگی بابایی در جواب چی بهش میگی

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

خیلی چندشه بنظرم 

هرکلمه ای جای خودشو داره 

اخه کی باباباییش..... 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

وای خدای من 

آخه بابا

چجور چندشت نمیشه از خودت از شوهرت 

وحشتناکه 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند