2777
2789
عنوان

می‌خوام برم چین

| مشاهده متن کامل بحث + 3783 بازدید | 137 پست
انقد در مورد چین خوندم و اطلاعات دارم که بین اروپا و‌چین ترجیحم چینه از لحاظ پیشرفتی حرف اول رو میزن ...

دقیقااا 

خیلی پیشرفته‌اننن خیلیی 

اصلا میگن داره لحاظ اقتصادی از آمریکا هم جلو میزنه

مردم چین وضع مالیشون خیلی خوبهه

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کورد‌ و کوردستان

اسی ترم چندی ؟؟

چجوری بورسیه شدی ؟

توروخدا توضیح بده منم عاشق چینم(:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه؟

بله؟🤧

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

دقیقااا خیلی پیشرفته‌اننن خیلیی اصلا میگن داره لحاظ اقتصادی از آمریکا هم جلو میزنهمردم چین وضع مالیش ...

اره دقیقا خیلی درموردش خوندم 

خیلی کشور قشنگیه 

رفیق من رفته بود می‌گفت پوستم شده آینه😂

اره دقیقا خیلی درموردش خوندم خیلی کشور قشنگیه رفیق من رفته بود می‌گفت پوستم شده آینه😂

خوشبحالشش 

منم ببرین

یا رفتی بیا بهم بگو چیکار کنم پوستم خوب شههه

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کورد‌ و کوردستان

امیدوارم اره دوستم چندسالی اونجا بود خیلی تعریف میکرد یکی از دوست های چینشو آورده بود ایران انقد خوب ...

اره بابا،ما مشتریامون که نماینده حضوری هم داخل ایزان دارن،بیشتر از چین وسوئد هست،انقدر این چیتیا خوبن،اتفاقا اون ماه برام چای سبز اورده بود،چون اکثرا زبان اکی نیستن،من دیلماجشونم هستم یجورایی وبیشتر کلا با من حرف میزنن،اابته من باهاشون همون انگلیسی صحبت میکنم،چینی درحد چندتا کلمه روتین ازشون یاد گرفتم

اسی ترم چندی ؟؟چجوری بورسیه شدی ؟توروخدا توضیح بده منم عاشق چینم(:

ببین چین هم مثل بقیه کشورا بورسیه داره در دوره های مختلف، حتی دانش آموزی. باید بری سایتای مختلف سر بزنی بفهمی کدوم دانشگاه و رشته ای که میخوای داره. سایت ciphoenix.com قسمت آفر بورسیه ش، معمولا آفرهای مختلف دانشگاههای چین رو میزنه. اونجا نگاه کن و فرمشو پر کن بهت میگن.‌ اسم سایتش ققنوس چین ایرانه

@سکوت_بره_ها‍ 

اسی ایشونم چینه

پزشکی میخونه 

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨