2777
2789
عنوان

اخر عاقبت کسی که همش دعا میزد

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 30 پست
مگه دعا رو میزنن؟😂مگه نمیگیرن؟😂😂😑

دختره خودش گرفته زده واسه رلش کارماش کل خانوادشو گرفته مادرش صیغه اس باورت میشه؟؟؟ باباش هم نمیدونه همش واسم سوال بود این مرده چرا میادو میره فک کردم فامیلشونه اما خواهرش با خواهرم درد دل کرد گفت 

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا که عقل نداری رفتی تو خونه یه جادوگر

هنوز تا هنوزه حالم بده  

خواهرش با خواهرم درد دل کرده به خواهرم گفته مادرم قایمکی به بابام خیانت میکنه خواهرم بزور میخواد شوهر بده همین خواهرشو میگه که بهم توهین کرد امروز  باید جوابشو میدادم

😶عججججب🤑

بله برا همین همیشه میگم سمته دعا نرین پای اجنه رو به خونتون باز نکنید ولی بعضی ها اصرار دارن که نههه ...

بنظر من اشتباهه ادمی که رفته واسش دعا برگشت میگیرن و ... 

اینا ارامش شون از دست دادن

کم کم عقلشون از دست میدن 

دختره به خواهرم گفت بزور نماز میخونم تو خونه گفت شب ها خواب میبینم یکی خفم میکنه گفت هر شب ی خواب میبینم

😶عججججب🤑

وا زنی که شوهر داشته باشه نمی تونه صیغه بشهدکه

اینو  نمیدونم پیام هاشونو تو گوشی خواهرم خوندم دختره به خواهرم گفت مرده با مامانم صیغه دخترش اصرار میکرد خواهرم ب کسی نگه همکلاسی خواهرمم هست

😶عججججب🤑

مبشه لطفا تعریف کنی خواهرش چی گفت خواهشا

خواهرش  به خواهرم گفت شب ها خواب جن میبینه 

گفت یکی خفم میکنه 

فکر کنم منظورش بختک و...

گفت با اب نمک رفتم حموم خوب نشدم 

گفت مادرم هر روز میبرتم پیش دعا نویس

گفت دعا نویس بهش گفته همزاده 

حالا دعا نویس هم از مادرش رابطه خاسته 

گفت مادرم دیگه منو نبرد منم خواب هام بدتر شد

گفت تو خونه دو نفر شبی خواهرم هستن شب ها ازیتم میکنن 

گفت بی دلیل استفراغ میکنم