2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان من درسن میانسالی هستم دلخوشیم همسرم که امسال ازدست دادم ش والان پسرودخترم ودوتا نوه های گلم هست ...

روحشون شاد 

چقد دلم گرفت باید خیلی سخت باشه 🥲

اگه برگردید عقب بازم همین دوتا بچه رو به دنیا می‌آوردید؟

منظورم تعداد بچست 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

خوشبختی بچه هام❤️اینک جمعشون کنم دور خودم چندوقت ی بار 

بهشون عشق بورزم 

از همه مهمتر کنار همسرم باشم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ی خونه‌ تو شمال.  و تابستون با بچه ها اونجا بگذرونم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الان تو میانسالی هستم یه پسر داریم خوب خوشیم خداردصدهزارمرتبه شکر خونه داریم بعد عید ماشین میخریم....خیلی خوبه پراانرژیم ...راحتم زندگیم خوبه مشکلی نداریم....بیشتر بخدا نزدیک شدم گناه نمیکنم البته سعی میکنم....راضیم به رضای خدااا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
روحشون شاد چقد دلم گرفت باید خیلی سخت باشه 🥲اگه برگردید عقب بازم همین دوتا بچه رو به دنیا می‌آوردید ...

خدا دلت روتوزندگی شادکندوغم وغصه ازت دوربشه ....الهی آمین 

بله عزیزم شکر خدا دوتا بچه م گل سرسبد هستند 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین