2777
2789
عنوان

مهمون بی دعوت بخواد شام بیاد خونتون چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 60 پست

نمیدونم ما آدما چرا اینجوری شدیم ، فامیل نیادو بره میگن فامیلامون ادم نیستن نمیاد کسی خونمون  

وقتیم ک میان چ با دعوت چ بی دعوت میگیم ای بابا هیچی تو‌خونه میس برا چی‌میان کجا میان 

خب شاید بخاطر از دست دادن مادرت میخان بیان سمتت ک احساس تنهایی نکنی زیاد بالاخره بدونی کسی هس ک بره و بیاد ، نمیدونم چی‌بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه من به دون رودرباسی می گیم نه وقت ندارم بعدم تو این گرونی هیچ مهمون سر زده نمیاد خونه واق ...

دقیقا،من با خالم خیلی راحتم ولی هر وقت بخوام برم خونش از قبل خبر میدم در صورتی که انقدر باهم راحتیم اصلا تدارک خاصی نمیبینیم یه غذای معمولی و ساده.

خدا رو شکر تا الان چنین موردی نداشتم اگر واقعا راحت نیستی پس مجبور به انجامش نیستید خیلی ها ممکنه هن ...

مهمون حبیب خدا شاید باشه ولی نه عمه ای که بعد فوت مامانم تازه یادش افتاده برادرزاده داره که چهار ساله ازدواج کرده و تا حالا نه خونش رفته نه خونش اومدن.

دقیقا،من با خالم خیلی راحتم ولی هر وقت بخوام برم خونش از قبل خبر میدم در صورتی که انقدر باهم راحتیم ...

درستش همینه بخدا گرونی بی داد می کنه آدم باید یکم به فکر طرف با‌‌شه گناه دارن 

من جات بودم اصلا بهشون زنگ نمیزدم تا بفهمن خوشم نمیاد ازشون! بعد چهارساعت تازه شناخته! اتفاقا باید ت ...

من چهارساله ازدواج کردم تو این چهار سال هیچ فامیلی نه عید اومده خونم نه واسه سر زدن،در صورتی که بابام اعتیاد داره و مامانم مریض بود حداقلش باید یه سر میزدن ببینن چیمیکنم،حالا الان یادشون افتاده یا شایدم میخوان بیان فضولی ببینن جهاز چی دارم چی ندارم.

مهمون حبیب خدا شاید باشه ولی نه عمه ای که بعد فوت مامانم تازه یادش افتاده برادرزاده داره که چهار سال ...

کار خوبی کردی ، وقتی اصلا دوستش نداری یا حس خوبی از رفت و امدش نمیگیری خودت رو‌مجبور به انجام کاری خلاف میل و آرامشت نکن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نمیدونم ما آدما چرا اینجوری شدیم ، فامیل نیادو بره میگن فامیلامون ادم نیستن نمیاد کسی خونمون وقتیم ...

من تو اون سه سالی که مامانم با مریضی دست و پنجه نرم میکرد و بابامم که هیچی یه نفر به عنوان فامیل بهم زنگ نزد حالمو بپرسه چون شمارمو نداشتن نیومدن خونم چون اصلا حتی خبر نداشتن من کدوم شهر زندگی میکنم الان اومدنشون به چه دردم میخوره،شاید شما فامیلاتون خوبن ولی مال ما هیچگونه رفت و آمدی نداشتن الانم نمیخوام غریبه ها بیان خونمون.

بهتر

آره والا منم از مهمون بی دعوت متنفرم برو خداروشکر کن قبلش زنگ زدن واسه ما یهویی  اومدن😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
اینا آخه تازه یادشون افتاده که برادرزاده دارن آدرس خونمونو ندارن واسه همین زنگ زدن.

خب بهتر بگو خونمونو عوض کردیم😅دوبار بپیچی دیگه نمیان مگه اینکه خیلی دیگه پررو باشن

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀