2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بخونیم ؟

جزوه های انور مرادی رو بخر قیمتش خیلی مناسبه،خودم بنا به تجربه خانومی که همینجا میگفت دو ماه با جزوه های انور مرادی خونده قبول شده رفتم جزوه های عمومی رو خریدم،تست هم داره بنظرم بخونی ۱۰۰٪قبولی

جزوه های انور مرادی رو بخر قیمتش خیلی مناسبه،خودم بنا به تجربه خانومی که همینجا میگفت دو ماه با جزوه ...

اگه راضی بود خودم برات می‌فرستادم اما گفته جزوه رو خریدید با کسی به اشتراک نزارید

اگه راضی بود خودم برات می‌فرستادم اما گفته جزوه رو خریدید با کسی به اشتراک نزارید

فدات شم مصاحبه کلا پارتیه.ما از شهرستانیم دوستم پارتی داشت اصلا مساحبه هم نرفت نمره قبولی گرفته بود الان معلمه بخدا.ولی نمرع قبولی عالی را اورده بود

خدایا 
فدات شم مصاحبه کلا پارتیه.ما از شهرستانیم دوستم پارتی داشت اصلا مساحبه هم نرفت نمره قبولی گرفته بود ...

امسال تاثیر آزمون به مصاحبه ۷۰ به ۳۰ شده ،حالا شما بخون اینهمه داوطلب اعتراض کردن دوباره قبولشون کردن خدارو چه دیدی شاید قبول شدی

جزوه های انور مرادی رو بخر قیمتش خیلی مناسبه،خودم بنا به تجربه خانومی که همینجا میگفت دو ماه با جزوه ...

برا دبیری هست یا پرورشی؟  بعد جزوش چه درسایی داره؟میگی بهم ل

گفتن تغییراتی تو ازمون میخوان بدن فعلا خبری از دفترچه نیست احتمالا 9تا 14 بهمن گفتن زمان ثبت نام باشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂