2777
2789
عنوان

خواهرشوهر هام مارو پاگشا یا دعوت اصلا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 22 پست
عیبی نداره شما هم دعوت نکن، خوب برخورد کن اما دعوت نکن این‌چیزها جای جبران داره و نیاز نیست آدم سرش ...

🥲🥲بله تصمیم دارم هیچ وقت هیچکدوم دعوت نکنم و به وقتش همسرم بگه بهش میگم 

منم خواهرشوهرمو پا گشا نکردمهرچی به شوهرم میگم دعوت کنیم خواهرتو اصلن قبول نمیکنهمنم واقعن خجالت میک ...

دعوت کن عزیزم دلش میشکنه مخصوصن سنش کم باشه و ازدواج اولش باشه🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اینو میگی..دوروزپیش تولد ۸سالگی پسر برادرشوهرم بود ک فوت کرده.جاریم حسینیه گرفته،۷۰نفرمهمون دعوت کرده ،منو دعوت نکرده🤣مادرشوهرم سوتی داد.الان تو ایتا پیام داد منم جواب تدادم و برای همیشه گذاشتمش کنار.باهم مشگلی هم نداریما ..حسوده و چشم دیدن منو نداره ..تو ظاهرخوبه فقط..منم دیگ ن جواب اسشو دادم ن پی امشو 

بخند رد شو...اینجورادما خودشونو ازچشم میندازن شماک چیزیو ازدست نمیدی ..هرچی ادمای سمی اطرافت کمتر،کیفیت زندگیت بهتر😍

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
وااااا برعکسه؟دلیل شوهرت چیه؟

واسه زنداداشای خودمم ادا در آورد

اونقد گفتم گفتم گفتم تا بعد دوسال کادو دادم بهشون مهمونی گرفتم

واسه خواهر خودشم خیلی گفتم ولی میگه اگه خواهر منه نمیخوام ول کن نگو

کلن با همه مشکل داره شوهر من 

اخلاقش خیلی خاصه😏🤦‍♀️

خدا💖 
الان رابطه اش باهات خوبه

باهم خوب بودیم وقتی جاری عوضی نبود اگه اون بود با من حرفم نمیزدن ...۹ماه بعد عروسیم شوهرم سرشراکت با مدروبرادرش دعواش شد جدا شد ازشون کلی حرف وحدیث ....قطع رابطه کردن باهن ۶ساله ....همون ندیدیم حتی پسرمونو ندیدن ...من بعدا حامله شدم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دعوت کن عزیزم دلش میشکنه مخصوصن سنش کم باشه و ازدواج اولش باشه🥲

دست من نیست متاسفانه

خودشون میشناسنش

میدونن من مقصر نیستم از من ناراحت نیستن میدونم

من از خدامه که دعوتش کنم سرش پیش شوهر و خانواده ی شوهرش بالا باشه 

ولی به حرف من اصلن گوش نمیده

من برام اینجور مراسمات خیلی مهمه ولی متاسفانه واسه شوهرم اصلن مهم نیس حتی واسه خواهر خودش

خدا💖