2777
2789
عنوان

خواهش دارم از کسانی ک قصد ازدواج دارن واس مهریه مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 54 پست
هیچ ادم عاقلی قبول نمیکنه جای کس دیگه متعهد بشه مهریه بده

بعله ولی  قبول نمیکنه هیچ کس  کم پیش میاد

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به پدرش چه ربطی داره مگه با باباش ازدواج کردید!!بعدشم کدوم احمقی همچین چیزیو قبول میکنه

والا اونم با سکه ۶۰تومنی 

مگه برادر شوهر و خواهر شوهر اجازه امضا میدن به پدر شون 

به پدرش چه ربطی داره مگه با باباش ازدواج کردید!!بعدشم کدوم احمقی همچین چیزیو قبول میکنه

وا  اگر قبول  کنه  بعد  نزخ مهریه وقت نکاح پدر هم باید تعهددبزاره  توی اینترنت بخون میبینی

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

دیگه با سکه ۶۰تومنی هیچ پدر شوهری یا خانواده شوهر قبول نمیکنه

سکهدمگ ۶۰

نگرفتم من کی گفتم گرفتم اگر بخونی نوشتم پارتی بازی کردن

خیلیا نتونستن بگیرن مثل شما.. برای همون میگن کی داده کی گرفته...

لطفا لایک نکنید.دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

خوب اول اخر میدن دیگهچه فرقی میکنه؟

وقتی همسر نداشته باشه /

قاۻی هم میگه نداره 

ولی اگر این  تعهد پدرباشع استعلام میگرن  از اموال و مهریت پرداخت میشه ـ گلم  من  دادگاه رفتم واس خودم یک وکیلم و زیاد مطلع ام 🙏

این رسم از قدیم بوده مثلا مادربزرگم مهریه اش را پدرشوهرش ضمانت می کرده و حتی از زمین یا ملکی که خودش داشته پشت قباله عروسش انداخته و زمانی که فوت کرده اول مهریه عروسهاش را دادند (البته از زمین هاش بوده و مبلغ کمی هم پول) و چند نفر هم می شناسم یک مقدار از مهریه را برعهده پدرشوهر گذاشتند یا گفتند اون باید ضمانت کنه . الان خیلی ها ادای روشنفکرها را درمیارن و میگن ازدواج که معامله نیست ولی نمی دونند وقتی زن هیچ پشتوانه دیگه ای نداره یا باید مهریه درست و حسابی داشته باشه که قابل گرفتن باشه یا حداقل حقوق قانونی اش را به صورت محضری بگیره .

اینستا دیدم یه خانم میگفت تو عربستان به محض جاری شدن صیغه عقد مرد باید مهریه رو بپردازه هر چه زن زیباتر مهریه هم بالاتر و دیگه اینکه تهیه مسکن و جهیزیه هم با مرد هست. در ادامه گفت به خدا مردهای ایرانی با این زن گرفتنشون تو بهشتن چون مهر نمیدن و جهیزیه هم خانم میاره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel