2777
2789
عنوان

چقدر این فصل جوکر مضخرف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من منتظر بودم یه عذرخواهی یا دلجویی یا تقدیر از نعمیه به خاطر جنبه بالا و بامزگیش بشه ولی هیچی به هیچی...

باور کن تا لحظه اخر منتظر بودم...

اخرشم مجریه بهش گفت یه دیقه دیگه با شخصیت باشی برنامه تموم میشه

من شخصیتشون رو دوست دارم، از نظر سطح که طنز هیچکدوم خوب نبودنبعدم فقط سعی می‌کرد نخنده، هرکسی یه مدل ...

نخندین به چه قیمتی به نظرم آدم باید مراقب فیسش باشه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
من منتظر بودم یه عذرخواهی یا دلجویی یا تقدیر از نعمیه به خاطر جنبه بالا و بامزگیش بشه ولی هیچی به هی ...

علیخانی شخصیت مزخرفی داره بیشعوره

ولی نعیمه هم خودشو خیلی کوچیک کرد به خصوص زمانی میخواست بچسبه به علیخانی...بعد اون فرار میکرد

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
قبول دارم این فصل خیلی مسخره بود

یه چیزی بیشتر از بی مزه بودن اصلا حتی آدم نمیتونست یه لبخند بزنه

والا هی میگفتن نعیمه نعیمه گفتم حالا نعیمه بیاد جوکر چیکار میکنه اونم هی مسخره بازی داشت بیشتر

واقعا منم از اون تیکه ها خوشم نمیومد

دوست عزیز من از روبیکا و تلگرام دانلود کردم چندین بار نشد ذخیره کنم اصلا باز نشد برام .چیکار کنم ؟

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲