2777
2789

از اینکه حال خوب من گره خورده به اون 

همه چی خوب و رواله. اما وقتایی که قربون صدقه ام میره یا توجه خاصی ازش میبینم انقدر انرژی میگیرم و خوب به کارام میرسم. و برعکس اگه یه کوچولو بی حوصلگی هاشو ببینم دپرررس میشم حس خستگی دارم 

همه خانما اینجورن یا فقط من؟ 

چکار کنم؟

همه همینجوری ایم اما نشون نده بهش حس چسبندگی میده اینکار مثلا اگ صب تا شب منتظره تماسش نشستی وقتی زنگ زد ی جوری حرف بزن انگار داشتی مثلا کار خاصی میکردی فیلم میدیدی یا ورزش میکردی هلاصه ی جوری نشون بده انگار خیلی درگیری اینجوری بیشتر میاد سمتت البته اینا مال زمان دوستی و‌نامزدیه بعده ازدواج رابطع اونقدر عمیق میشع ک نیازی ب این کارا نیس ولی الان خیلی مهمه که بهش بفهمونی دختر قوی هستی و چسب نیستی و برنامه روتین‌خودتوداری مردا عاشق اینجور زناان 

خدایی که همیشه صدامو شنید🫀🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه همینجوری ایم اما نشون نده بهش حس چسبندگی میده اینکار مثلا اگ صب تا شب منتظره تماسش نشستی وقتی زن ...

اینجوری که گفتی واقعا هستم و اتفاقا خیلی منتظر زنگ و پیامش نیستم. ولی حال عمومیم خیلییی به توجهی که بهم نسون میده گره خورده. مثلا اگه شب قبلش بهم ابراز محبت کرده باشه من تا دور روز انقدر شارژم!! حالا اگه یه روز کم توقعیم بشه حتی کارای روزمره ام هم برام سخت میشه حوصله هیچیو ندارم هر چند نمیذارم اون متوجه بشع

اینجوری که گفتی واقعا هستم و اتفاقا خیلی منتظر زنگ و پیامش نیستم. ولی حال عمومیم خیلییی به توجهی که ...

هب نداره منک‌گریه میکردم گاهی میگفتم اه چقدر محبتاش قطره چکونیه اما دوسش داشتم و‌خدارو شکر شوهرم‌اوکی شد

حالا چرا محبتاش قطره چکونی شده بود

مدلش بود کلا تو‌دوستی و‌نامزدی ی مدل خشک و‌ جدی داش عاشق همین جدیتش بودم مرد سالار طور بود اذیت شدم اما الان ازون ور بام افتاده باز