2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید چطور بگم نیایید خونه م که ناراحت نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
دختر دایی هام هستن،چند بار اومدن خونه م ماه پیش غلط کردم رفتم خونشون ،حالا فردا می‌خوام بیان اینجا ا ...

هیچی عزیزم راحت بگو 

بگو الان اوضاع خوبی اصلا ندارم که بتونم پذیرایی کنم تایم امتحان بچمم هست و درگیریم

ایشالله فلان روز (یه روز مشخص کن) مثلا ناهار یا شام میبینمتون 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ببین دیگه نمیشه هم خدا رو بخوای هم خرما رواگه میخوای دیگرانو راضی نگه داری به هر جون کندنی شده راضیش ...

نمی دونم به خدا چی بگم ،ناراحت میشن ،بعد اصلا دلم نمی خواست تا عید کسی بیاد خونه م ،تا چندتا وسایل جدید بخم ،قشنگ تمیز کنم ،موندم چکار کنم ،یعنی هیچی ندارم 

دارم دیوونه میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی دونم به خدا چی بگم ،ناراحت میشن ،بعد اصلا دلم نمی خواست تا عید کسی بیاد خونه م ،تا چندتا وسایل ج ...

انقدر سختش نکن

بندازش هفته دیگه، یه تدارک خوب و کم هزینه ببین ، بعد باز بعد عیدم دعوت میکنی

هیچی عزیزم راحت بگو بگو الان اوضاع خوبی اصلا ندارم که بتونم پذیرایی کنم تایم امتحان بچمم هست و درگیر ...

اصلا شرایط مهمون داری تا عید رو ندارم 

آنروز زنگ زدم گفتم نیستم ،

باز پیام داده فردا می‌آییم .می‌دونم ناراحت میشن .

آدمایی هستن که یک سره در حال گردش هستن پهنه ما میرن .من غلط کردم اون ماه رفتم خونشون ،دیگه ول کن نیستن 

من اصلا تا عید شرابط مهمون ندارم 

دوست دارم بشینم زار بزنم 

دختر داییهام غلط کردم اون ماه رفتم خونشون ،حالا میخوان بیان .اصلا شرایطش رو ندارم یعنی اصلا

فردا صبح بهشون پیام بده بگو شرمنده دختر دایی بچم دیشب یهو تب کرده فکر کنم ویروس باشه چون تا صبح هرچی سعی کردم تبشو با دارو کنترل کنم تبش پایین نیومد، باید ببرمش دکتر، مشکلی نداره یه شب دیگه تشریف بیارید؟؟

اصلا شرایط مهمون داری تا عید رو ندارم آنروز زنگ زدم گفتم نیستم ،باز پیام داده فردا می‌آییم .می‌دونم ...

ببین دیگه بالاخره مجبوری یه روز بگی بیان

پس شرایط مهیا کن تا قبل عید 

لازم نیتس خیلی بریز و بپاش کنی 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
نمی دونم به خدا چی بگم ،ناراحت میشن ،بعد اصلا دلم نمی خواست تا عید کسی بیاد خونه م ،تا چندتا وسایل ج ...

سخت نگیر 

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
ببین دیگه بالاخره مجبوری یه روز بگی بیانپس شرایط مهیا کن تا قبل عید لازم نیتس خیلی بریز و بپاش کنی

من پول رو به جوری باید جور کنم 

بیشترین فرستم وخونه م اصلا تمیر نیست ،به خاطر خونه تکونی که گفتم تا عید کسی نمیاد ،خودمم زیاد یه ماهی نرسیدم 

فرشم افتضاحاست ،تخت بچه شکسته ،وسایلم یکم فروختم تا شب عید بخرم ،ندارم 

کابینتا لک 

اونهام خیلی تمیزن

مجبورم تا صبح بیدار بمونم که اصلا حالم زیاد جالب نیست تمیز کنم 

ای خدا 

چکار کنم 

اگر بگم نیایید ناراحت میشن .اصلا کسی این ماها تا عید خونه من نمیاد 

همون رپزم رفتم خونشون شده م کفت نرو اوناهم پا میشن میان گفتم نه بابا 

حالا چکار کنم 

سخت نگیر

‌اییی فرشام ،خیلی کثیفه 

کابینتا همه لک ،چقدر وسایل ریختم رفت تا ماه دیگه بخرم تکونی کنم