2777
2789
عنوان

پالتو بخرم یا کاپشن

42 بازدید | 6 پست

۱۶ سالمه

یه کاپشن دارم استیناش برام کوتاه شده ۴ سال پیش گرفتم هر چی بهشون میگم برام یه کاپشن بخرین نمیخرن با اینکه پول دارن مشکل مالی نداریم و به منم ماهیانه نمیدن جمع کنم پول

منم لج کردم از وقتی سرما شده هیچی نمیپوشم زیر لباس مدرسم لباس زیاد میپوشم چون مسخرم میکنن

حالا یه کادو دستم اومده میخوام باهاش لباس گرم بخرن کدومو بخرم

کاپشن حس میکنم گندم میکنه پالتو شیکه دوست دارم ولی شک دارم تو مدرسه میتونم بپوشم یا نه چون عملا بیرون از خونه نمیرم بجز مدرسه

قدمم ۱۷۳

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

کاپشن کاربردی تر و مقاوم تره 

توی بارون توی مدرسه که زود به زود کثیف میشه و تند تند میتونی بندازی تو ماشین تا بشوره

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاپشن کاربردی تر و مقاوم تره توی بارون توی مدرسه که زود به زود کثیف میشه و تند تند میتونی بندازی تو ...

میدونم

ولی شهر ما اصن بارون نمیاد اولا 

دوما نمیدونم بلند بگیرم یا کوتاه که خیلی‌هاشون خوشگل نیستن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
پالتو فوتر بخر بلند ب نظرم شیک چرا نتونتی مدرسه بپوشی بپوش رو مانتوت

کوتاه یا بلند

میترسم مسخرم کنن خیلی اعتماد بنفسم‌ کمه