2777
2789

منم عاشقشم بخونم نمیتونم زمین بزارم تنها چاره ات اینه رمان نخری من اینجوری ترک کردم فکرکن شوهراهوخانم رو تو دوروز خوندم

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه با گوشی مطالعه می‌کنی از همین فردا هرچی کانال و ... داری پاک کن یا حتی شده گوشی رو کلا بزار کنار  برو باشگاه ثبت نام کن و زمینه کارایی که برای حس خوبت کمک می‌کنه رو فراهم کن 

من رمان تو‌گوشی میخونم عزیزم

خیلی ضرر داره چشات داغونومیشه حداقل تو کتاب بخون

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

رمان آنلاین بخون. روزی یکی دوتا پارت میذارن و اینجوری فقط یک دقیقه وقتتو میگیره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
کرم تو‌ وجودمه نمیتونم😂😂

میتونی. من خودم بالای هزارتا رمان خوندم با همین گوشی. اگر من تونستم تو هم میتونی

اگر اراده نداری کلا پاک کن کانالا رو

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
شاه و نواز...مکار و دلربا..بازی خصوصی عااالی بودن

خب اینا همش زرده عزیزم.

برو رمان های شاهکار معروف رو بخون  

مغزت کمی کار کنه و بشوره ببره

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...