2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من واقعا بریدم من کم آوردم اشک چشمام خشک شده از بس گریه کردم فقط فقط فقط با سیلی صورت خودم سرخ نگه داشتم هیچکس از حال دلم خبر نداره حتی مامانم ... منو خدا فراموش کرده چیکار کنم ؟ ب کی پناه ببرم ؟ از کی کمک بخام ؟ چجوری ب خدا بگم ب منو زندگیمم یه نگاهی بندازه ... میشه برا من دعا کنید 😭💔 من واقعا خسته ام 

از سوره حشر برای خونه دار شدن

منم حاجتم خونه گرفتنه 

خونه داریم ولی آماده نیست الان عقدیم و سر یسری جریانات دوس دارم زودتر بریم سر خونه زندگیمون 

اگه بخونم ممکنه با اینکه فصل خونه نیست ولی خونه ای پیدا بشه که ما بگیریمش؟

دوستان من واقعا بریدم من کم آوردم اشک چشمام خشک شده از بس گریه کردم فقط فقط فقط با سیلی صورت خودم سر ...

از امام حسین بخواه😭وای وای که آقا هیچکسو دست خالی پس نمیفرسته همین الان زنگ بزن ۱۶۴۰ پیش آقا درد و دل کن حتما به زندگیت نگاه میندازه

دوستان من واقعا بریدم من کم آوردم اشک چشمام خشک شده از بس گریه کردم فقط فقط فقط با سیلی صورت خودم سر ...

عزیزم درست میشه منم همین حال و یه روزی داشتم‌ تک تک حرفاتو با دل و جونم درک میکنم

خدایا خیلی دوست دارم❤
میشه تعریف کنی و چطوری حاجت گرفتی؟

همین ۱۰ روز پیش حاجت گرفتم 

۱ سال و ۱۰ ماه بود یه حاجتی داشتم واقعا سرش خیلی اذیت شدم از اضطراب حالت تهوع داشتم  

یه شب قبلش تو اینستا راجع به نماز استغاثه  به حضرت زهرا دیدم و گفتم بذار امتحان کنم خوندم و الهی هزاران مرتبه شکر که فرداش حل شد 😭 هنوزم باورم نمیشه هر چقدر شکر کنم کمه 

❄🌨

همین ۱۰ روز پیش حاجت گرفتم ۱ سال و ۱۰ ماه بود یه حاجتی داشتم واقعا سرش خیلی اذیت شدم از اضطراب حالت ...

وای عزیزم 😭😭اصلا گفتی اشک تو چشمام جمع شد خداروشکر 

ببخشید میپرسم حاجتتو اگه ممکنه میگی؟ می‌خوام ببینم چقد ناممکن بوده

از امام حسین بخواه😭وای وای که آقا هیچکسو دست خالی پس نمیفرسته همین الان زنگ بزن ۱۶۴۰ پیش آقا درد و ...

من خیلی لهم گاهی بهش میگم آخه چرا افریدی نشستی اون بالا حال و روز منو میبینی ک چی ..‌. من اگه بد بودم دلم نمیسوخت من خوبم و اون بالایی باهام خوب تا نمیکنه

من خیلی لهم گاهی بهش میگم آخه چرا افریدی نشستی اون بالا حال و روز منو میبینی ک چی ..‌. من اگه بد بود ...

نگو خدا قهرش میگیره عزیزدلممم الهی قربونت برم 🥲چشمت به خدا باشه خدا که برای بنده هاش بد نمی‌خواد

بیشتر صداش کن

منم حاجتم خونه گرفتنه خونه داریم ولی آماده نیست الان عقدیم و سر یسری جریانات دوس دارم زودتر بریم سر ...

من وقتی میخوندم خیلی بهش اعتقاد داشتم تو یه گروه عضو بودم چهل نفر بودیم. هر چهل نفر هر روز به نیت یکی میخوند و دعا میکرد و خونه دلخواهمو روی کاغذ نوشتم و از خدا تشکر میکردم بابت داشتن خونه

خدایا خیلی دوست دارم❤
وای عزیزم 😭😭اصلا گفتی اشک تو چشمام جمع شد خداروشکر ببخشید میپرسم حاجتتو اگه ممکنه میگی؟ می‌خوام بب ...

حاجتم ازدواج و این جیزا نبود مربوط به یه چیز شخصیم بود  که تو خانواده من واقعا محال بود اما با توکل و توسل حل شد 

همش حس میکنم من شرمنده خدا شدم باید جبران کنم

❄🌨

حاجتم ازدواج و این جیزا نبود مربوط به یه چیز شخصیم بود که تو خانواده من واقعا محال بود اما با توکل ...

بازم خداروشکر

منم میخونم و انشالله حاجتمو گرفتم دعات میکنم