2777
2789

اخلاقای خوب زیاد داره اما سر هرچیزی که خوشش نیاد و به مذاقش خوش نیاد بخواد قیافه بگیره و محل نده و تو هی استرس و تشویش و تپش قلب داشته باشی.... حتی با وجود اینکه بدونی حق با توعه و ازش اگعذرخداهی کنی با این وجود چند روزی به قهرش ادامه بده تا اینکه بتونیزبعد چند روز یه جوری از دلش دربیاری و با هزار زحمت راضی بشه... 

با این وضعیت به زندگی با این شخص ادامه میدی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تو بقیه زمینه ها اوکی هست 

هرکس یه عیبی داره اینم عیب ایشون هست 

خودت برو مشاور بپرس ببین چه برخوردی موقع قهر باهاش داشته باشی 

مطلقا بهش پیشنهاد نده بیاد مشاوره، بهش هم نگو خودت میری 

حساس میشه گارد میگیره 

چجوری کنار میای؟ مریض نسدی؟ اعصاب و روان و جسمت؟

به شدت همسر شما نیست 

همش مواظببم بهش نگم بالا چشمت ابرو ه 

که قهر نکنه گاهی حوصله دارم نازش رو میکشم 

گاهی نه حوصله ندار م میمونم تا خودش آشتی کنه یا چندر وز بعد که حوصلش رو داشته باشم

به شدت همسر شما نیست همش مواظببم بهش نگم بالا چشمت ابرو ه که قهر نکنه گاهی حوصله دارم نازش رو میکشم ...

بنظرتون مردی که زنشو دوست داشته باشه اینکارا و میکنه؟ باعث ناراحتی اون میشه با این رفتارا؟ 

بنظرتون مردی که زنشو دوست داشته باشه اینکارا و میکنه؟ باعث ناراحتی اون میشه با این رفتارا؟

خیلی بهش میگم این حرف رو

ولی من احساس میکنم  بطی به. وست داشتن نداره

اینا بسیار  روحیه حساس  لوسی  وخودخواه  دارن

برا منم همینطور بود،۱۰ سال از عمرم به استرس گذشت ،همش خودمو گناهکار میدونستم و فک میکردم من درست حرف نزدم یا رفتار نکردم،بعدا پی بردم که این اخلاقشه،و محلش ندادم و با زبون بهش گفتم چه عصبانی و چه ارام،الانه ۷۰درصد فرق کرده.چون میدونه برام مهم نیس قهرش