2777
2789
عنوان

با کی خیلی می‌خندین و بهتون خوش میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 67 پست
الهی چه قشنگ 😍

فاصله سنیمون کمه ولی خب دوست داشتم یه دوست پایه داشتم باهاش میخندیدم تو دانشگاه اینایی که باهمن با هم راحتن ومیخندن بهشون غبطه میخورم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

خواهرمکم سن هم نیستیما، ولی یه وقتایی به یه چیز پیش پاافتاده چنان مبخندیم که رو پا بند نمیشیم مثل هف ...

من یه دوست داشتم کلاس دهم با ترک دیوارم باهاش میخندیدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش منم دختر خاله یا دختر دایی داشتم با دختر عمو عمه هامم خوب نیست رابطمون

فامیل خوب نعمته 

این دختر خاله منم نا تنیه ولی از بچگی با هم بزرگ شدیم عین دو تا دوست 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

فامیل خوب نعمته این دختر خاله منم نا تنیه ولی از بچگی با هم بزرگ شدیم عین دو تا دوست

منم با دختر دایی مامانم خیلی خوبیم با هم ولی در به در میبینمش

چقدر قشنگ خدا حفظش کنه 🥰

ممنون

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
فاصله سنیمون کمه ولی خب دوست داشتم یه دوست پایه داشتم باهاش میخندیدم تو دانشگاه اینایی که باهمن با ه ...

منم فعلا نرفتم از بهمن میرم دانشگاه امیدوارم اونجا دوستای خوب و خوش انرژی به پستم بخورن 😍

من یه دوست داشتم کلاس دهم با ترک دیوارم باهاش میخندیدم

ما هم

ولی خب تو دبیرستان خیلی عادیه ولی با این وضعیت جامعه برای ۲ تا خاتم ۳۳ و ۴۱ ساله کمی بعیده نیست؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
منم فعلا نرفتم از بهمن میرم دانشگاه امیدوارم اونجا دوستای خوب و خوش انرژی به پستم بخورن 😍

متاسفانه من خوابگاهی نیستم شاید اگه بودم خیلی بهتر بود با یه نفر میرم ومیام ولی دوست معمولییم

ما همولی خب تو دبیرستان خیلی عادیه ولی با این وضعیت جامعه برای ۲ تا خاتم ۳۳ و ۴۱ ساله کمی بعیده نیست ...

نه خیلی هم عالیه آدم پیر نمیشه با این دوستا 😂😍

ما همولی خب تو دبیرستان خیلی عادیه ولی با این وضعیت جامعه برای ۲ تا خاتم ۳۳ و ۴۱ ساله کمی بعیده نیست ...

نه بابا؟ چه باحال 😎 

مامان وخالمم همینطورین با هم 

عالین اینا 😍

دیگه نیس یهو تغیر فاز داد مغرور شد بعدام خیلی بی دلیل از اکیپمون جدا شد یه اکیپ سه تایی بودیم حالا هر دو تاشون مهاجرت تحصیلی کردن