ک الان یادش میوفتین خنده تون میگیره و دلتون میخواد محو شید بگید بخندیم🤣🤣🤣🤣من ک اون موقع ها تازه این کلیبس ها مد شده بود تو سر دختر خالم دیدم فک میکردم چی هس خودمو کشتم تا مامانم برام گرفت همچین میزدم تو موهام و شال میخنداختم راه میرفتم ک انگار دو تا کله داشتم هر چی بزرگ تر بود قشنگ تر بود ب نظرم یه کلاسی هم میزاشتم برا اون دخترایی ک نداشتن نگو و نپرس الان یادش میوفتم میگم سمممم خالص بودم خدا 😂😂😂😂🤣🤣🤣
ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️
لینک ناشناس: https://daigo.ir/secret/2766070756 تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️🩹🫀 ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
لواشکی که رنگ بود همش میبردم مدرسه که لبام قرمز بشه بعد تف میزدم رو لبم به عنوان برق لب
وای چرا یادم انداختی😑🚶♀😭
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
تو عروسی داداشم یورتمه میرفتم و فکرمیکردم چقدر خفنم،حالا میدیدم همه دورمو خالی میکنن هاااا،ولی فکر میکردم خودشونو در حدم نمیدیدن🤦
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
موهام و فوکول میکردم کلیپس گنده میزدم بعد از این مقنعه کوتاه ها سر میکردم.شلوار مدرسه مو تنگ میکردم.استیناشو تا آرنج میدادم بالا گهگاهی الکی دستمو باند پیچی میکردم با کلی سیبیل رژ صورتی هم میزدم.بازم بگم🤣🤣