2777
2789
عنوان

سوال درباره پسر خسییییییس

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه اصلا هیچی دیگه نمیپوشه

تاپیکامو بخون همچین بیشعوری شوهرمه باخساستش پیرومریضم کرده اگه دوستت و میخوای باهاش ازدواج کنه دورش یه خط قرمز خیلی پررنگ بکش

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
آره مرد خسیس زیاد شدهولی من به مرد خسیس تن در نمیدم

منم پشیمونم 

ی قهوه میخره میگه چقدر قهوه بالاشهر گرونه

میگم ببخشید میخواستی دختر از بالاشهر انتخاب نکنی

بعد میگه فدای سرت برین تو همه پولامون

میگم یعنی بخاطر ی قهوه تو فقیر شدی 😂😂

شاید مجبوره پول جمع کنه ک خونه زندگی واسه خودش بسازه

ولی نباید افراط کرد. خیلی زشته که آدم ده جا بره با یه دست لباس. هم زیریش هم روییش ثابته

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
تاپیکامو بخون همچین بیشعوری شوهرمه باخساستش پیرومریضم کرده اگه دوستت و میخوای باهاش ازدواج کنه دورش ...

نه دوست اونجوری نیست. پسر همسایمونه به دلایلی زیاد میبینمش

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
منم پشیمونم ی قهوه میخره میگه چقدر قهوه بالاشهر گرونهمیگم ببخشید میخواستی دختر از بالاشهر انتخاب نکن ...

عزیزم