2777
2789
عنوان

منطقیه دوران عقد اینجور باشم

272 بازدید | 28 پست

رابطه کامل نداشته باشم انتطار خرجی خودمم ندارم از نامزدم 

کلا رابطه ج هم خیلی محدود به مکان و زمان خاص بشه، مثلا من خونشون نمیرم. یا اون بیاد خونمون 

مگه اینکه هتل بگیره یا بریم سفر اونم نه کامل 

نفقه هم نمیخوام ازش

اره منطقیه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا جایی که من اطلاع دارم از لحظه جاری شدن عقد زن و شوهر در برابر نیاز هم مسئولیت دارن 

اما دخول تو دوران عقد تصمیمش با خانمه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

آره حتما حتما حد و مرز داشته باشین.

رابطه که داشته باشی دیگه پشتش گرم میشه و براش چندان مهم نمیشه که کی عروسی بگیرین.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

ایشون شوهر شماست 

نامزد نیستید شما زن شرعی و قانونی ایشونی 

پس بذعادتش نکن 

برلی اون مسائل بهتره روی ارزشهات بمونین ولی اینکه این نخوای و اون نخوای ایشون‌عادت میکنه و بعد تغییرش خیلی سخته

رابطع رو خوب میکنی ولی خرجی نفغه بگیر هرکی خرجش بیش ارجش بیش

اگه رابطه جنسی ای نباشه نفقه هم وظیفه طرف مقابل نیس

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!