2777
2789
عنوان

خواستگار

145 بازدید | 21 پست

من چشمام ضعیفه عینک میزنم ولی خوش چهرم چشمام و موهام خدادی رنگی هستن

میترسم خواستگارم بشنوه عینک میزنم نیاد خواستگاری 

چون خیلیا از عینک خوششون نمیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا ربطی نداره عزیزدلم😂❤❤

به خودت سخت نگیر 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

چه بگم اگر قراره برا یه عینک ول کنه 🙄

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

همونجوری باش که هستی اینجا کارگاه مجسمه سازی نیست 

متاسفانه اکثرا هم به آدامسی اینطوری دیدگاه بد دارند عقلشون نارس و بی وجدانن انشالله همونجور که با احساس بقیه اینطور برخورد می‌کنند سر خودشون بیاد

آره خدا کنه ولی باید دید عکس العمل طرف چطوره

عزیزم تو اعتماد بنفست رو بالا بگیر 

من مطمئنم هیچ اتفاقی نمیفته 

اصلا به این موضوع دیگه فکر نکن❤

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

تو دیگه چقدر بی اعتماد به نفسیازدواج نکن اصن تا وقتی اینقدر عزت نفس و اعتماد به نفس پایینی داری

اتفاقا دیدم یک پسری به دختره تو دانشگاه آشنا شده بود دخترمو میخواست بعد با این وجود  بهش گفت  اگر عینک نزنی نمیبینی واقعا در حد گاو سوال پرسید دختره طفلک تا مدت ها ناراحت بود