2777
2789

چی قراره بگین به بچتون؟ دلم گرفته حالم بده که چرا بچه رو آوردم این دنیا من به این بچه بزرگ شد چی بگم دارم میمیرم از غصه از عذاب وجدان... 

من شوهرم معتاده منم میدونستم ازدواج دومم بود اصلا قصد طلاق نداشتم بچه رو آوردم به امید زندگی بهتر چون شوهرم عاشقه بچه بود ولی زندگیم خیلی خیلی بدتر شد شوهرم تو بارداری اصلا خرجم نمی‌کرد گوشیمو شکوند و فرشمو سوزوند و کلی دعوا داشتیم این دعوا ها تا دوماه پیش ادامه داشت تا روزی که خواهرشوهرم گفت نمیخوای جدا شو من جدا شدم چی شد. مادرشوهرم گفت تمومش کن دیگه بچتو و شوهرت و تو بزار برو و من از خونه دراومدم تو راه‌پله به من خیلی خوب داری میری تا آخرش بری خوبه منم گفتم من میرم شما هم ببینین از چی میترسونین منو . .. دیدم خانوادش از کل دعواهامون خبر دارن. 

اومدم خونه پدرم و گفتم طلاق میگیرم دیگه به پدرم موضوع شیشه ای بودنو گفتم اونم اولش دعوام کرد بعدش گفت پشتمه برا طلاق.... 

الان فقط و فقط فکرم پیشه بچمه من تو آینده جواب این بچه رو چی بدم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهری که شیشه می‌کشه که حق حضانت رو بهش نمیدن الان چرا پیش شوهرت مونده آدم مطمئنیه یه وقت سر بچه برا ...

مادرشوهرم اونجوری گفت من وقتی از خونه میومدم بیرون گفتم بچه رو نگه میدارین یا ببرم اونم گفت ببر منم از خدا خواسته بچمو برداشتم اومدم بابام گفته هر چی باشه خرجشو میدم 

حواست باشه اگر ی وقتی اومد دنبال بچه که با خودش ببره ندی بهش توهم میزنه هیچی حالیش نیست

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بچه رو گذاشتی پیش ادم شیشه ای توهمی !! چرا نمیری برای حضانت اقدام کنی شوهرت معتاد شیشه ایه باید ازش ...

مادرشوهرم اونجوری گفت ولی من موقع بیرون اومدن از خونه گفتم نگه ش میدارین یا ببرم اونم گفت ما بچه تورو میخواییم چیکار ببر منم بچمو برداشتم اومدم خونه بابام 

حواست باشه اگر ی وقتی اومد دنبال بچه که با خودش ببره ندی بهش توهم میزنه هیچی حالیش نیست

نه رو گریه بچه حساسه یه بار اومد دیدنش بردم دادم تو ماشین ببینه بچه گریه کرد زود آورد 

نه رو گریه بچه حساسه یه بار اومد دیدنش بردم دادم تو ماشین ببینه بچه گریه کرد زود آورد

اعتماد نکن بهش اصلا وابدااااا

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
مادرشوهرم اونجوری گفت ولی من موقع بیرون اومدن از خونه گفتم نگه ش میدارین یا ببرم اونم گفت ما بچه تور ...

اهان خداروشکر  بنظرم تمام تلاشتو بکن برای موفقیت بچه ت که وقتی بزرگ شد هم یه ادم موفق باشه و کمبودی نداشته باشه و حای خالی پدرشو حس نکنه 

اعتماد نکن بهش اصلا وابدااااا

دوروبرتون معتاد دیدین؟ من ندیده بودم فک میکردم تا آخر عمرش اذیتش همینه که شبا نمیخوابه فش میده و دیر میاد خونه اما تو بارداریم دیدم خیلی بدتره 😢