2777
2789
عنوان

کاش زودتر این استرسم تموم بشه بره

375 بازدید | 50 پست

عزیزای دلم تورخدا از ته دلتون دعا کنید تا قبل عید رانندگی رو عالی یاد بگیرم 

بخدا اگه از ته دلتون برام دعا کنید منم دعاتون میکنم بزرگترین لطف رو در حقم میکنید 

ایشالا دعا هاتون مستجاب بشه دل پدر مادرم شاد بشه

خودمم تلاش میکنم

الهی به امید تو🥺💚

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شاءالله

تو هم دعا کن مامانم خوب بشه من از اضطراب زیاد دچار پنیک شدم😭

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
انشاالله عزیزمهمه بلد نبودن کهبا تکرار وتمرین روز ب روز واست راحت تر وحرفه ایی تر میشی.مطمن باش.علاق ...

فدای مهربونیت 

ان شاءالله 💚🫠

ان شاءاللهتو هم دعا کن مامانم خوب بشه من از اضطراب زیاد دچار پنیک شدم😭

ان شاءالله به حق خانم فاطمه زهرا حال مادرتون عالی بشه 

ممنون ازت

برات دعا کردم از ته دل و صلوات فرستادم🤍✨

من چندوقته درگیر یه موضوع و کاری هستم. خواهش میکنم توهم برام دعا کن به خوبی و همون جوری که میخوام پیش بره

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

بخدا که حس شیشمی قوییییی دارم حدث زدم در مورد رانندگیه مشکلت پارک دوبله و دور دوفرمونه؟

عزیزم 🥺🥺

لطفاذبرا من بگو مادرم خوب میشه یا نه؟کی مرخص میشه

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌