2777
2789
عنوان

بیایید از دعوای عروسیم بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 35 پست

دختر خوب بس کن چقدر میخای خودتو زجر بدی،مادرشوهر سمت غلط می‌کنه اذیتت کنه ،یه با یه دعوا بگیر و بگه باهاش آشتی نکن،اجازه نده هیچکی خانواده شمارو مسخره کنه،هرکی اذیتت کرد حذفش کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم بگم جاریم به مهمونا شام هم نداد

تاپیکهات رو‌نگاه کردم اگه با این فرمون پیش بری رنگ ارامش رو‌نمیبینی

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

۹۵درصد تاپیکای این سایتم فیکن آتیش میندازن به خونواده ها و عاشقا

اون اره

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

شماخودتون جای من مادرتون براتون لباس احاره نکنه مادر شوهرتم هعی بگه

شما خودت رو بزار جای من

وام ازدواجت رو پدر شوهرت ببره و بده یه جا نزولی که کرده و پول رو پس نده و هزار تومن کمک نکنه 

چه حالی میشی؟

شما خودت رو بزار جای من النگو دست دخترت رو بفروشی بدی بجای عمل چشم پدر شوهرت و پول رو پس ندن 

چه حالی میشی؟

شما خودت رو بزار جای من اگه مادرت زمین میلیاردیش رو بزنه به اسم دو پسرش و بگه دخترا هیچی

چه حالی میشی؟

و......هزار مورد دیگه

ولی برام مهم نیست🥰🙃

مگ نمیگی جاری شام نداده خب همینو گنده کن بگو بعضیا شام نمیدن لباس چیزی نیست خودم نخواستم بعد از کی خرج مراسم حنابندون کامل با عروس بوده ما خبر نداشتیم دمشو یبار درست بچینی انقدر طز نمیده 

شما با حضرت ایوب نصبت داری؟

سوختم ولی کاری از دستم بر نیمد

به جاش همسرم جبران کرد