2777
2789
عنوان

ازدواج با 14 سال اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانش میگفت مشکل از عروسش بوده ولی دقیق نمیدونم

کی به دوغه خودش میگع ترش

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
تو همین سایت یکی همین اختلاف سنی رو داشت میگفت از نظر جنسی به مشکل خوردیم

هر کسی یه طبعی داره چه ربطی داره

اتفاقا مردا هر چی میگزره گرم تر میشن برعکس خانم ها..۵۰ درصد تایپیک آخر شب نی نی سایتی ها سر  سردی شوهراشون.. همگی هم جوانن..اون یه بیماریه

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
من ۲۳ بودم همسرم ۳۶اون موقع اصلا سنش ملاک نبود برامبعد از ۱۳ سال منوشکسته شدم همسرم ماشالله سر حال ت ...

مشکلی سر اختلاف سنی نداشتید؟ مثلا از نظر جنسی؟ چون تو همین سایت یه کاربر میگفت مشکل داره

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

من قضاوت نمیکنم اون آقارو ولی همه تقصیرو میندازن گردن فرد مقابلشون

درسته هیچکس نمیگه ماست من ترشه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

منم بیست سالمه خواستگار داشتم ۲۸ سالش بود گفتم سنش بالاست رد کردم 😂چه برسه به اینکه بالای سی باشه

۸ سال اوکیه واقعا

مشکلی سر اختلاف سنی نداشتید؟ مثلا از نظر جنسی؟ چون تو همین سایت یه کاربر میگفت مشکل داره

واقعا جدی میگم اصلا سن مهم نبود برام بهش فک نمیکنم مهن فقط شخصیت و اخلاق طرف مقابله...من سلیقه خودم اینجوری بود سن کم یا هم سن خودم دوس نداشتم

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
رو دست خودت موندی؟؟؟؟؟؟ با بیست سال سن، زن کسی میشی که یه بار تجربه زندگی مشترک داشته، کسی رو برا خا ...

خواستگاری رسمی نیومدن

یه روز مامانش اومد اجازه بگیره گفتیم نه

توکه تازه ردش کردی چرانظرمیخوایی البته ببخش عزیزم.

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
دوست عزیز هیچوقت سن یه عدد نیست مگه میشه سال هایی که گذروندیم نادیده گرفت !تفکرات متفاوته هر چقدر تف ...

درسته میپذریم حرفتو 

ولی اگ تو منو دوست داسته باشی بخاطر من هرکاری میکنی تا من خوشحال شم منم همینطور 

برا همین میگم مهم دله 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .